Hepreankielisen Shelanu TV:n ohjelmat apuna evankelioimisessa.

Arabinuorukainen auttaa juutalaisia löytämään uskon Jeesukseen

Jaa somessa

Israelilaisen, Avainmedian tukeman Shelanu TV:n johtaja Evan kertoo eräästä arabinuorukaisesta:

– Eräs nuori mies, arabi, otti meihin yhteyttä kehuakseen videoidemme sisältöä. Hän kertoo uskostaan hepreaa puhuville ystävilleen yliopistolla ja työpaikalla. Hän kannusti meitä tuottamaan lisää videoita. Hän nimittäin kertoi meille lähettäneensä videoita niille, jotka haluavat tietää lisää Jeesuksesta. Arabina hänen on ollut vaikea kertoa evankeliumia juutalaisille ystävilleen, koska häneltä puuttui juutalainen näkökulma Jeesukseen, mutta videomme ovat olleet avuksi.

– Olemme pitäneet yhteyttä nuoreen mieheen, joka otti meihin yhteyttä useita viikkoja sitten ja on sittemmin aloittanut asepalveluksen Israelin armeijassa. Palveluksensa ensimmäisten päivien aikana hänellä oli henkilökohtaisen kriisi, joka oli horjuttaa hänen uskoaan Jeesukseen. Hän oli yhteydessä työntekijäämme, ja yhdessä he rukoilivat asioiden parantuvan. Työntekijämme rohkaisi häntä, he tutkivat Raamattua ja rukoilivat. Hänellä on nyt asiat paljon paremmin. 
 Evanin mukaan tavoite on, että Shelanu TV välittää Jeesuksen rakkautta.
– Kanavamme sisältö on evankelioiva. Kerromme, miten Jeesus haluaa meidän elävän ja käyttäytyvän häneen uskovina, mutta toivon, että katsojat ennen kaikkea tuntisivat Jumalan rakkauden heitä kohtaan. Uskomme, että kun he kuulevat välittämämme viestin, heissä herää kaipuu Jumalan läheisyyteen.

Hepreankielisen Shelanu TV:n ohjelmia voi katsoa netissä ympäri maailmaa osoitteessa: https://www.shelanu.tv

Tue kohdetta – lahjoita