Monet tunne-elämältään särkyneet ovat saaneet apua Suomessa asuvan norjalaisen Kristian Sandin kirjoittamasta kirjasta ”Isän sylissä”.

”Jumala haluaa parantaa ukrainalaisten särkyneet sydämet”

Jaa uutinen

Monet tunne-elämältään särkyneet ovat saaneet apua Suomessa asuvan norjalaisen Kristian Sandin (kuvassa vaimonsa Ritvan kanssa) kirjoittamasta kirjasta ”Isän sylissä”.

Nyt kirja on käännetty ukrainaksi, ja Avainmedia on mahdollistanut sen jakamisen seurakuntien kautta ukrainalaisille.

Kristian, kerro näystäsi, josta kerrot kirjasi alussa.

Sain näyn vuonna 1985. Näyssä näin itseni seisomassa ihmisten edessä kertomassa, kuinka Jeesus, Jumala, rakastaa ja koskettaa ihmisiä. Kun saarnasin, Hän paransi särkyneitä, nosti tallattuja ja vapautti vankeja. Se tapahtui ensin Suomessa, sitten saamelaisten keskuudessa, Venäjällä ja Ukrainassa. Jumala paljasti tahtonsa ja suunnitelmansa, mutta ei sitä, miten se toteutuu.

Vuonna 2005 Jumala alkoi toteuttaa näkyä Suomessa. Ukrainan osalta ei tapahtunut mitään ennen vuotta 2022. Sota toi ukrainalaisia pakolaisia Suomeen, myös Seinäjoelle, jossa asun. Olen vaimoni Ritvan kanssa kertonut heille Isän rakkaudesta joka keskiviikko viime lokakuusta lähtien.

Sitten Jumala johdatti minut painamaan Isän sylissä -kirjaa lisää venäjäksi, ja jaoimme satoja kirjoja ukrainalaisille pakolaisille Suomessa ja Virossa.

Miksi kirjaa jaetaan Ukrainan kansalaisille ja pakolaisille?

Ukrainalaiset ovat käyneet läpi suuria tunteita ja myrskyisiä aikoja. Heillä on paljon tuskaa, jota he kantavat sisällään sodan vuoksi. Uskon, että tämä sisäinen kipu voi vahingoittaa heidän henkeään, sieluaan ja ruumistaan. Haluamme näyttää näille kärsiville ystävillemme, että Jumala välittää heidän tuskastaan. Kuten Jumala sanoi 2. Moos. 3:7–8: ”…olen nähnyt kansani ahdingon Egyptissä ja kuullut, miten israelilaiset valittavat sortajiensa kovuutta. Minä tiedän kyllä heidän hätänsä.”

Mikä on kirjan pääviesti erityisesti ukrainalaisille?

1. Kun käymme läpi suuren tuskan aikoja ja tunnemme itsemme yksinäisiksi ja orvoiksi, Jumala välittää meistä ja haluaa parantaa nuo muistot ja lohduttaa meitä.

2. Kun kärsimme, meillä on syvä tarve tavata joku, joka kuuntelee sydäntämme ja näkee tuskamme sekä haluaa lohduttaa ja tukea meitä. Puhun sellaisena äänenä lukijalle. Meidän täytyy ilmaista tuskamme eikä painaa sitä alas. Kerron, kuinka Jumala opetti minut puhumaan avoimesti ja rehellisesti tuskistani.

3. Meidän on ymmärrettävä, että tarvitsemme rakkautta enemmän kuin tiedämme. Jumala loi meidät elämään Hänen kasvojensa edessä ja tuntemaan ja maistamaan hänen rakkauttaan.

4. Monilla ei ole fyysistä isää, joka auttaisi tuskan aikoina ja rakastaisi. Mutta sama Jumala, joka loi meidät kaikki, näkee sydämiimme ja kuuntelee itkuamme rakastavalla mielellä. Meidän on opittava tuntemaan taivaallinen Isämme henkilökohtaisesti. Hän voi ja täyttää tyhjän ”rakkaustankkimme”.

5. Isämme haluaa kaikkien tulevan hänen lapsikseen ja kokevan, että Jumala vuodattaa rakkautensa sydämiimme Pyhän Hengen kautta. Hänen rakkauttaan on tarjolla rajattomasti eikä se lopu koskaan.

Satu Rönkkö

Tilaukset

Isän sylissä -kirja on käännetty viidelle kielelle. Suomenkielinen kirjan voi ostaa osoitteesta www.kristiansandbooks.fi.

Suomenkielistä äänikirjaa voi kuunnella veloituksetta YouTubessa, hakusana on Kristian Sand Isän sylissä.

Ukrainankielistä kirjaa voi tilata osoitteesta avainmedia.org/kauppa tai ottamalla suoraan yhteyttä Avainmedian toimistolle. Niin seurakunnat kuin yksityiset uskovatkin voivat hankkia sitä omakustannushintaan.

Tue kohdetta – lahjoita