Kohteina erityisesti messiaaniset juutalaiset ja maassa asuvat arabikristityt

Lähetämme apua Israeliin

Jaa somessa

Hamas terroristijärjestön tekemä terrori-isku on syvästi järkyttänyt niin Israelissa kuin ympäri maailmaa. Tämän tapahtuman keskellä olemme keskustelleet maassa olevien työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneiden kanssa mitä voimme tehdä juuri nyt, kun normaalille työn tekemiselle ei ole edellytyksiä.

Olemme yhdessä päätyneet siihen, että juuri nyt tärkeintä on auttaa Gazan lähialueilla olevia messiaanisia juutalaisia sekä maassa pysyvästi asuvia arabikristittyjä, jotka eivät voi oman turvallisuuden vuoksi poistua kotoaan.

Suurin tarve on vedelle ja elintarvikkeille ja työntekijämme välittävät nyt niitä avuntarvitsijoille.

Muista rukouksin myös Gazan alueella asuvia kristittyjä ja heidän perheitään, joille mahdollisuuksien mukaan lähetetään myös apua!

Tue kohdetta – lahjoita