Avainmedia auttaa Israelissa ja Gazassa.

Israelin ja Gazan uskovat ovat huolissaan toisistaan

Jaa somessa

Avainmedia on ollut mukana auttamassa Israelin ja Gazan sodan keskellä. Olemme onnistuneet auttamaan molempia osapuolia. Kärsiviä on Israelin ja Gazan lisäksi myös Länsirannalla. Nyt kun rajat ovat kiinni, erityisesti uskoon tulleiden muslimiperheiden elämä Länsirannalla on vaikeutunut merkittävästi palkkatulojen loputtua, kun perheenjäsenet eivät voi enää käydä töissä Israelin puolella. Olemme auttaneet heitäkin mahdollisuuksiemme mukaan. 

Gazassa ovat vesivarat tiukalla ja olemme lähettäneet varoja Rafahin alueella toimivalle vesikaivolle, joka pumppaa jatkuvasti vettä tarvitseville. Veden tarve on suuri ja autamme kykymme mukaan. 

Tässäkin sodassa löytyy sankaritarinoita molempien osapuolien keskuudesta. On ihmisiä, jotka ovat pelastaneet toisia varmalta kuolemalta, mutta itse menehtyneet. Avainmedian Israel- sekä muslimityöstä vastaavalla Aaron Ibrahimilla on läheiset kontaktit kotimaahansa ja päivittäinen yhteys Israeliin ja Gazaan:

– Meidän tulee muistaa, että on paljon kärsiviä ja syyttömiä. Tärkein rukous on, ettei tapahtuisi ylireagointia syyttömiä kohtaan.

Israelissa messiaanisia uskovia on kuollut ja Gazassa kristittyjä sekä ex-muslimeja. 

– On hyvin koskettavaa, kun messiaaniset lähettävät minulle viestejä tai soittavat kysyen, miten he voisivat auttaa Gazan uskovia. Myös Gazan alueelta uskovat tiedustelevat, ”miten sisaremme ja veljemme Israelin puolella voivat”, Aaron kertoo. 

– Tällaista rakkautta järkyttävän sodan keskellä ei voi mikään muu aikaansaada kuin Herramme Jeesus Kristus. Rukoillaan, että Jumala lohduttaa kaikkia kärsiviä osapuolia, ja myös kaikki kidnapatut israelilaiset saisivat palata kotiin.

Tue kohdetta – lahjoita