Näinä vaikeina aikoina on nähtävissä uusi muutos israelilaisten sydämissä.

Messias kiinnostaa israelilaisia entistä enemmän

Jaa somessa

Kuka olisi uskonut, että lokakuun 7. päivän hirvittävien tapahtumien jälkeen taistelemme edelleen terroristiryhmiä vastaan? Sodan päivät ovat olleet kansakunnallemme kaikkein haastavimpia aikoja Israelin 75-vuotisen itsenäisyyden aikana. Tuho, murhat ja hävitys ovat menneet yli ymmärryksen.

Joka päivä liian monet nuoret sotilaat kuolevat taisteluissa. Heistä useimmat olivat vasta lukiosta päässeitä. Monet loukkaantuvat vakavasti, joka muuttaa heidän elämänsä loppuiäksi. Sydämet murtuvat nähdessämme kaatuneitten hautajaisia, surevia vanhempia ja perheitä. Syvänä huolenaiheena ovat edelleen Gazassa olevat yli 130 terroristien sieppaamaa panttivankia. Ovatko he elossa, mitä he joutuvat kärsimään, kuinka kauan he vielä kestävät?

Taistelu on pitkä ja hinta suuri, mutta me säilymme kansakuntana! Olemme pieni ja erityinen kansa. Kriisien aikana meillä on ainutlaatuinen kyky siirtää eroavaisuudet sivuun. Polttavat puheenaiheet kuten uskonto, politiikka ja rotukysymykset jäädytetään melkein välittömästi, kun yhdessä teemme työtä yhteisen päämäärän hyväksi säilyttääksemme rauhan ja rajojemme turvallisuuden. 

Vielä tulee itsetutkiskelun paikka yrittäessämme ymmärtää tapahtunutta ja kuka oli vastuussa, mutta nyt ei ole sen aika. Nyt on aika seistä yhdessä käsi kädessä ja julistaa maailmalle, että Israel on Jumalan valitsema kansa. Uskomme Jumalan lupauksiin ja vaikka tilanne näyttää synkältä, olemme lopulta voittajia.

Näinä vaikeina aikoina on nähtävissä uusi ja jännittävä muutos israelilaisten sydämissä. Heidän maailmansa on kääntynyt ylösalaisin ja elämän perustuksia on ravisteltu. Olemme kuulleet, että esimerkiksi sotimaan joutuneiden messiaanisten uskovien sanoma Jeesuksesta on kiinnostanut ja he ovat saaneet johdattaa jo joitakin taistelutovereitaan Messiaan seuraajiksi. Yhtäkkiä totuuden etsintä ja sen ymmärtäminen on kasvanut ja israelilaiset pohtivat, mikä on tärkeintä tämän lyhyen elämän aikana. 

ShelanuTV vastaa näihin kysymyksiin antamalla todellisen ja oikean vastauksen. Olemme siunattuja voidessamme keskustella ja kertoa heille Jeesuksesta, Israelin Messiaasta. Sodan aikana ShelanuTV on saanut mm. lähes kaksi tuhatta uutta YouTube-kanavan tilaajaa ja kaikilla some-tileillä seuraajien määrä on lisääntynyt.

Voimme iloiten raportoida, kuinka ihmiset ovat nyt paljon kiinnostuneempia ymmärtämään, kuka Jeesus on ja mikä on Hänen roolinsa Israelin pelastussuunnitelmissa. Tämän takia on niin elintärkeää, että ShelanuTV on olemassa juuri tällaista aikaa varten. Me julistamme totuutta Jeesuksesta internetin ja sosiaalisen median kautta kaikkialla Israelissa!

Esirukouksenne ja tukenne auttavat meitä levittämään evankeliumia juutalaiselle kansalle. Meitä rohkaisee todella paljon, kun ymmärrätte Israelin aseman Jumalan silmissä ja olette päättäneet seistä rinnallamme palvelustehtävässämme koko Israelin pelastuksen hyväksi!

Tiedossa on hienoja uutisia, joista tulen kertomaan tulevina kuukausina. Jatkakaa rukoustukeanne uskoen, että Jumala käyttää ShelanuTV:tä pehmentääkseen Israelin kansan sydämiä! 

Rohkaiseva palaute 

Tiimiläisemme on ollut yhteydessä naiseen, joka asuu uskonnollisella alueella Israelissa. Jeesus kiinnostaa häntä kovasti ja hän kyseli lähellä olevaa seurakuntaa, jossa voisi käydä. Seurakuntaa tai pienryhmää ei lähettyviltä ole vielä löytynyt, mutta toinen vaihtoehto löytyisi pienestä kaupungista, jonne ei ole kovin pitkä matka. Siellä asuu paljon Jeesukseen uskovia ja heillä on säännöllisesti hengellisiä kokouksia. Tiimiläinen on antanut naiselle Raamatun jakeita ja luvannut lähettää materiaalia. Rukoile, että tämäkin juutalaisnainen saa kokea pelastuksen Jeesuksessa!

Evan Santoro

ShelanuTV-kanavan johtaja

Tue kohdetta – lahjoita