Jokainen kaipaa yhteyttä elävään Jumalaan ja pelastusta.

Uudistettu Tuleuskoon.fi -verkkosivusto antaa helpon ja selkeän polun tulla uskoon

Jaa somessa

Avainmedian suomalaisille tarkoitettu uskoontulosivusto Tuleuskoon.fi on ajanmukaistettu äskettäin uudella ilmeellä, sisällöllä ja teknologialla.

Vastaus jokaisen kaipuuseen

– Uskomme, että me kaikki olemme tehneet syntiä sanoilla ja teoilla. Sen vuoksi jokainen kaipaa yhteyttä elävään Jumalaan ja pelastusta päästäkseen Jumalan iankaikkiseen iloon taivaaseen. Tätä sanomaa lähetysjärjestömme haluaa jakaa, tähdentää Avainmedian kotimaan mediatyöstä vastaava Janne Maunumäki.

Uskoon tuloja ilmoitetaan sivuston kautta jopa 150–230 kuukausittain, vuositasolla 2200–2500. Tiedossa ei ole, kuinka moni heistä on löytänyt itselleen seurakunnan, mutta vahvistetusti muutamia sivuston kautta uskoon tulleita palvelee paikallisissa seurakunnissaan.

Uusia todistuksia

Uudistuksessa on pyritty uudistamaan sivuston ulkonäköä modernimmaksi. Sivustolle on myös tuotu uutta sisältöä. Kaikki todistuskertomukset ovat uusia.

Uskonasioihin voi saada vastauksia vapaaehtoisten vastaajien lisäksi Avainmedian tekoälyltä.

– Seurakuntahakuun on lisätty helluntaiseurakuntien lisäksi muita kirkkokuntia, ja ääniraamatun käyttöä on helpotettu näkövammaisia ajatellen. Ehdottomasti eniten katseltu osio verkkosivustolla on ääniraamattu. Lisäksi todistuskertomukset ovat suosituimpia sisältöjä, Maunumäki kertoo.

Tuhansia kävijöitä

Sivusto on alun perin julkaistu helmikuussa 2019. Kävijämäärät ovat kasvaneet jatkuvasti. Eri kävijöitä sivustolla on kuukausitasolla peräti 5000–5600. Esimerkiksi tammikuussa katselukertoja oli 53 000. Tämä viittaa siihen, että yksittäinen kävijä käy useamman kerran tällä sivustolla tai perehtyy sivustolla useisiin eri aihealueisiin. Sivustolla käy suomenkielisiä ihmisiä myös muun muassa Puolasta, Ruotsista, Yhdysvalloista, Saksasta ja Espanjasta.

Tuleuskoon.fi-sivuilla on:

  • Uskoontuloon konkreettisesti johdattava toiminto ”Askeleet Jumalan luokse”.
  • Mahdollisuus rukoilla Pelastusrukous. Apuna on kirjoitettu ja äänitetty rukous.
  • Ohjeet, miten löytää lähin seurakunta kartan, paikkakunnan, sijainnin tai aakkosjärjestyksessä olevan listan avulla.
  • Ääniraamattu.
  • Uskoon tulleiden suomalaisten todistuksia videoina ja teksteinä.
  • Vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin.
  • Kysymyksien lähettämismahdollisuus, vastaus annetaan parin päivän sisällä.

Tue kohdetta – lahjoita