Shelanut TV:n johtaja Evan Santoro luottaa täydestä sydämestään Jumalan apuun Israelin tämänhetkisessä tilanteessa.

”Vaikka kaikki kansat kääntyisivät meitä vastaan, emme pelkää!”

Jaa somessa

Elämme haastavia aikoja täällä Israelissa. Vihollisemme ympäröivät meitä. Maallisesta näkökulmasta tilanne näyttää ylivoimaiselta, mutta Herramme Jumala on uskollinen Jumala, ja aivan kuten hän ihmeellisesti vapautti Israelin orjuudesta Egyptissä, hän vapauttaa nykyisen Israelin sen vihollisista. On rohkaisevaa tietää, että riippumatta siitä, mitä ympärillämme tapahtuu, seisomme kalliolla. Ei ole mitään eikä ketään vahvempaa kuin hän, ja hänessä me voimme olla rauhassa.

Kun teemme hänestä yhä enemmän elämämme keskipisteen, saamme syvemmän ilmestyksen hänen suuresta rakkaudestaan meitä kohtaan. Uskomme siihen, että hän on ohjaksissa ja on todellakin turvamme ja linnamme. Uskovina Israelissa emme etsi vai poliittista rauhaa, vaan rauhaa, joka ylittää ymmärryksen, jonka vain hän voi antaa, kun pysymme hänessä. Ja tiedämme, että vaikka tilanne käy yhä vaikeammaksi, Herra tulee toimimaan voimallisesti.

Herra on valinnut Israelin kansakunnnan juuri tätä aikaa varten!

Evan Santoro
Shelanu TV-kanavan johtaja

Shelanu TV on juutalaisille suunnattu hepreankielinen netti-tv. Avainmedian arabiosaston johtaja Aaron Ibrahim on ollut mukana kanavan suunnittelussa ja perustamisessa sekä kuuluu kanavan johtokuntaan. Ohjelmia voi katsoa osoitteessa www.shelanu.tv

Tue kohdetta – lahjoita