Loading...

Rauli Lehtonen: Viimeinen kamassi – Suomi

Tuotetunnus (SKU): 543295 Osasto: Avainsana tuotteelle

Alkuperäinen hinta oli: 20,00 €.Nykyinen hinta on: 5,00 €.

Saatavuus: 365 varastossa

Loading...

Kirjassaan Viimeinen kamassi Rauli Lehtonen antaa puheenvuoron tutuille ja tuntemattomille idän kristityille. Se kertoo miten evankeliumi saavuttaa uusia kansoja – burjaatteja, turkmeeneja, mordvalaisia, udmurtteja ja monia muita etnisiä ryhmiä. Samalla lukija saa hyvän läpileikkauksen varhaisempaankin kristillisyyden leviämiseen naapurimaassamme.

Henkilögalleria kaikkine eksoottisine nimineen ja sankareineen on mahtava. Näin myös uskonsankareiden visiot, uhraukset ja kunnioitus Jumalaa ja Hänen johdatustaan kohtaan. Lähetystyöhön motivoiva Jeesuksen paluun odotus kulkee näkymättömänä lankana läpi kirjan ja inspiroi lukijaa viemään hyvää sanomaa eteenpäin. Siksi se sopii myös lähetystyöhön innoittavaksi oppikirjaksi.

Kirjoittaja kertoo myös monista raiteista, joilla Suomen ja idän uskovien tiet ovat kohdanneet ja kulkeneet yhdessä. Hän korostaa erityisesti rukouksen merkitystä silloinkin, kun rukoilija ei itse saa tietää, onko rukouksella ollut vaikutusta.

Rauli Lehtonen on aikaisemmin toiminut International Bible Societyn raamatunkäännösten koordinaattorina (1979–84), Avainsanoma-yhdistyksen vt. toiminnanjohtajana (1984–86) sekä 25 viime vuotta yhteiskristillisen lähetysjärjestön Ljus i Österin lähetyssihteerinä. Lisäksi hän on myös Ruotsin helluntaiherätyksen Euraasian lähetystyön johtaja ja Avainmedian hallituksen asiantuntijajäsen.

ISBN 978-951-646-061-4

Paino 456 g (gramma)
Kieli

Suomi

Tuoteryhmä

Kirja

Tuotenumero

543295