Avainmedian rukousmatka Israeliin 2020

Avainmedia järjestää rukousmatkan Israeliin yhdessä Isra Home Toursin kanssa 20.-28.11.2020. Matkanjohtajina toimivat Niilo Närhi ja Heikki Jäntti. Mukana on myös apulaistoiminnanjohtaja Marko Selkomaa.

Matkan aikana tavataan messiaanisia sotilaita, messiaanisia pastoreita ja arabipastoreita sekä vieraillaan useissa seurakunnissa. Matkalla tutustutaan Israelin parlamenttiin Knessetiin. Ohjelmassa on myös ryhmän omia kokouksia ja rukoushetkiä.

Matkan ohjelma ja reitti tarkentuu myöhemmin.

Matkan hinta on 1250 euroa sisältäen majoituksen 2 hengen huoneessa, koko kiertueen bussimatkat ilmastoidussa linja-autossa, messiaanisen oppaan, omat kuulokkeet, sisäänpääsyliput eri kohteisiin, yöpymiset hyvissä hotelleissa, buffet-aamiaiset ja -päivälliset sekä tipit oppaille ja linja-autonkuljettajille.

Hintaan ei sisälly Finnairin lennot, jotka jokainen varaa itse. Lentolippujen hinta on noin 250 euroa.

Tarkempi ohjelma lähetetään alustavasti ilmoittautuneille. Matkalle voi ilmoittautua (ei sitova): sari@avainmedia.org, puh. 040 7520 508.