Tilaus toivon sanomalle

Koronavirus on viime kuukausina sulkenut ovia eri puolilla maailmaa ja monien toimijoiden työ on pysähtynyt kuin seinään.

Avainmedia on vallitsevista haastavista olosuhteista huolimatta saanut nähdä, kuinka tuottamamme ohjelmat tavoittavat nyt enemmän ihmisiä kuin aikaisemmin. Koska useat lähimmäisemme viettävät nyt enemmän aikaansa television, internetin ja sosiaalisen median äärellä, leviävät ohjelmamme tehokkaasti etsijöiden päätelaitteisiin.

Työmme jatkuu ja etenee. Ilosanoma tavoittaa etsijät ja ihmiset pelastuvat. Tiedämme, että evankeliumi kykenee kääntämään tämän nykyisen kriisin Jumalan valtakunnan voitoksi, ja siksi haluamme edelleenkin olla mukana levittämässä toivon sanomaa epätoivon keskelle. Tähän tarvitsemme kipeästi esirukouksiasi ja taloudellista tukeasi. Nyt ei ole aika laittaa lamppuja vakan alle, vaan esille ja loistamaan.

Kiitos, kun seisot rinnallamme!
Niilo Närhi