Shelanu TV:n lähetykset jatkuvat internetissä sivustolla www.shelanu.tv.

Toimiluvan peruuntumisesta huolimatta Shelanu TV jatkaa

Jaa somessa

Israelin viestintäministeriö on peruuttanut messiaanisten juutalaisten hepreankielisen Shelanu TV:n kaapelikanavatoimiluvan. Peruutus oli lainvastainen, mutta Shelanu TV totteli käskyä ja lähetykset kaapelikanavalla lopetettiin heinäkuun alussa.

Shelanu TV:n lähetykset jatkuvat internetissä sivustolla www.shelanu.tv. Ohjelmia tehdään jatkuvasti lisää ja Israelissa on kolme kertaa viikossa kuvauksia. Avainmedian Al Hayatin kuvauskalustoa lainataan Shelanun käyttöön, kunnes Shelanu TV pystyy ostamaan enemmän omia laitteita.

Koronan aiheuttaman poikkeustilan takia messiaaniset uskovat ja Shelanun tiimi eivät voi vielä tulla Suomeen. Heti kun mahdollista uusien hepreankielisten tv-sarjojen kuvaukset alkavat Avainmedian Keravan studiolla.

Shelanu TV:n tekninen johtaja Evan luottaa Jumalan suunnitelmiin:

– Se, mitä on tapahtunut, on varmasti Jumalan tahto, koska Shelanu TV sai tapahtumien johdosta erittäin laajaa huomiota Israelissa ja maailmanlaajuisesti. Israelissa kaikki tietävät nyt, mikä on Shelanu TV.

– Nyt kun panostamme sosiaaliseen mediaan ja nettilähetyksiin, katsojia on paljon enemmän. Rukoilemme, etteivät esirukoilijamme ja tukijamme takerru ”kaapelikanava”-sanaan vaan ymmärtävät, että nykyaikana nettitelevisio on erittäin tehokasta tv-työtä, Evan valaisee tilannetta.

Tue kohdetta – lahjoita