Juutalaisperhe muutti Venäjältä Israeliin.

”Muutimme, koska Raamatussa sanotaan niin”

Jaa somessa

– Meillä oli oikein mukava ja kaikin puolin sujuva elämä Venäjällä. Ei siis ihme, että harkitsimme pitkään alijan (= muutto Israeliin) tekemistä, muistelevat Olga ja Peter Sochnev.

– Lopulta vuonna 2015 sinetöimme päätöksemme lähteä Israeliin, koska luimme Raamatusta: ”Hän kohottaa merkkiviirin kansoille, hän korjaa talteen Israelista pois ajetut ja kokoaa yhteen Juudasta eri tahoille hajotetut maailman neljältä kulmalta.” (Jesaja 11:12)

– Ymmärsimme hyvin, että muuttaminen ei olisi helppo juttu. Mutta tukeuduimme Herraan ja uskoimme, että ”Herra itse kulkee sinun edelläsi. Hän on sinun kanssasi, hän ei jätä sinua yksin eikä hylkää sinua. Älä lannistu, älä pelkää.” (5. Moos. 31:8)

– Ryhdyimme kokoamaan muuttoon tarvittavia papereita ja dokumentteja, mikä on Venäjällä yleensä hankala ja byrokraattinen puuha. Mutta Jumala oli apunamme. Joka kerran kun menimme johonkin virastoon, koimme ikään kuin joku olisi tehnyt taustavalmistelut valmiiksi, ja saimme asiamme hoidettua poikkeuksellisen nopeasti ja helposti.

– Jumalan huolenpito jatkui muutettuamme Ramlan kaupunkiin Israeliin. Saimme puhelun ”Calling of Israel” -nimisestä messiaanisesta seurakunnasta, ja meidät kutsuttiin sapatti-illanviettoon.

– Meille kerrottiin Jeesuksesta.

– Lisäksi seurakunnasta annettiin meille kipeästi tarvitsemiamme tarvikkeita; ruokaa, vaatteita ja jopa vauvanvaippoja.

– Olemme nyt ryhtyneet käymään säännöllisesti seurakunnan tilaisuuksissa. Ylistämme Jumalaa Hänen suuresta rakkaudestaan ja huolenpidostaan sekä uusista ystävistämme, ihanista ihmisistä, jotka Hän on johdattanut lähellemme.

Avainmedia on tukenut Ramlan Calling of Israel -messiaanisen seurakunnan toimintaa viime vuoden kesästä alkaen maksamalla jälkihoitotyöntekijä Alexander Slavutskin palkan. Osallistu sinäkin tähän tärkeään työhön!

Tue kohdetta – lahjoita