Seuraa Avainmediaa myös Instagramissa

Nyt myös somepalvelu Instagramista löytyy Avainmedian kuulumisia.

Kun suosituilla Avainmedian Facebook-sivuilla kerrotaan Avainmedian uutisia maailmanlaajuisesta medialähetystyöstä, tulevat Avainmedian työntekijät paremmin tutuiksi Instagramista: sieltä löytyy kuvia ja videoita muun muassa ohjelmien tekemisestä. Myös Avainmedian UskoTV on Instagramissa.

Avainmedian some-kanavat löytyvät osoitteista:

Tykkää ja seuraa kaikkia! Jaa myös eteenpäin ja levitä hyviä uutisia!

Ps. Avainmedia julkaisee Facebookissa useita päivityksiä viikossa. Jos jo tykkäät Avainmediasta, mutta et näe julkaisuja, käytä Facebookin ”Katso ensin” -ominaisuutta. Klikkaa Seuraa, joka löytyy kansikuvan läheltä kolmen pisteen … kohdassa. Valitse Seuraamisen asetukset. Klikkaa Suosikit, jolloin näet julkaisut tavallista ylempänä uutisissasi.