Jumala luo uutta!

Jumala ei siunaa meitä pelkästään saadakseen meidät onnellisiksi, vaan hän siunaa meitä, jotta voisimme olla siunaukseksi toisille.

Jaa blogikirjoitus

Ajanlaskumme lähtökohdaksi määritellään Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen syntyminen. Vaikka kukaan ei tarkalleen tiedä, milloin Jeesus syntyi, on oikein, että juuri hänen syntymänsä käynnisti nykyisen ajanlaskun. Onhan niin, että kauan odotetun Pelastajan ilmestyminen keskellemme ei ainoastaan tehnyt mahdolliseksi uutta lähtökohtaa ymmärtää elämää, vaan avasi myös mahdollisuuden elää sitä uudella tavalla.

Elämme maailmanlaajuisesti nyt vuoden taitteessa aikaa, jonka kaltaista emme ole tässä mittakaavassa kokeneet vuosikymmeniin. Kaikkialle levinnyt mitättömän pieni virus on pysäyttänyt ja sotkenut normaaleina pidettyjä toimiamme ennennäkemättömällä tavalla. Vaikka koronarokotetta on jo vähitellen alettu jakaa, niin elämme todennäköisesti epävarmuuden ajassa vielä pitkään. Jos joutuisimme suuntaamaan tulevaan pelkästään oman tietomme ja ymmärryksemme varassa, olisi tulevaisuutemme perin hataralla pohjalla.  Kaiken kokemamme keskellä tiedämme, että Jumalalla on tilanne kontrollissaan. Raamatun ilmoituksen mukaan hän on kaikkivaltias, kaikkitietävä ja kaikkialla läsnä oleva. Tietoisuus tästä täyttää haastavimmissakin ajoissa sisimpämme yli ymmärryksen käyvällä rauhalla.

Avainmedian henkilökunta aloitti uuden toimintavuoden 2021 paastoten ja rukoillen. Tällä haluamme kertoa Jumalalle, että olemme hänestä täysin riippuvaisia. Samalla julistamme myös itsellemme ja toisillemme, että ilman Herramme apua ja johdatusta emme tule pärjäämään tulevissa haasteissa. Toisaalta tiedämme kokemuksesta, että hänen avullaan mahdottomat muuttuvat mahdollisiksi ja kaikkein tiukimminkin lukitut ovet avautuvat.

Paljon kokenut brittiläinen lähetyssaarnaaja Hudson Taylor totesi: ”Kun Jumalan työ tehdään Jumalan tavalla, siitä ei koskaan puutu Jumalan huolenpito.” Tähän huolenpitoon turvaudumme siirtyessämme uuteen vuoteen. Tiedämme, että Jumala ei siunaa meitä pelkästään saadakseen meidät onnellisiksi, vaan hän siunaa meitä, jotta voisimme olla siunaukseksi toisille.

Pyhät kirjoitukset kertovat meille profeetta Jesajan suulla, että olemme tekemisissä Jumalan kanssa, joka luo uutta: ”Älkää entisiä muistelko, älkää menneistä välittäkö. Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan.”

Tulkoon vuodesta 2021 vuosi, jonka aikana saamme kokea tämän lupauksen todeksi!

Toivotan tukijoillemme ja lukijoillemme armollista uutta vuotta!

 ”Joka aamu Herran armo on uusi, suuri on hänen uskollisuutensa.” Valit. 3.23.

Lisää lukemista

Avainblogi

Paviaanin hyökkäys

Kaikki potilaat kuulivat, mitä Jeesus on tehnyt heidän puolestaan.