Eteenpäin!

Käydään rohkeasti sisään avatuista ovista ja kuljetaan eteenpäin, jottei yksikään joutuisi kadotukseen.

Jaa blogikirjoitus

Syksyn työkausi on alkamassa. Monet ovat jo pitäneet lomansa. Helteiset kesäpäivät ovat kääntymässä loppukesän tunnelmiin. Myös Avainmedia elää työssään muutosvaihetta. Otamme rohkeasti ja rukoillen askeleita eteenpäin.

Kaaleb pyysi kansanjohtaja Joosualta vuoristoa, jonka Jumala oli heille aikaisemmin luvannut. ”Anna minulle siis tämä vuoristo, josta Herra puhui sinä päivänä… Kenties Herra on minun kanssani, niin että minä saan heidät karkoitetuksi, niinkuin Herra on puhunut” (Joos. 14:12). Uudessa vuoristossa asui suurikokoisia sotureita ja heillä oli vahvat linnoitetut kaupungit. Samalla tapaa mekin olemme pyytäneet Jumalalta lupaa kiivetä taistellen uusille vuorille. Uudet haasteet tuovat uusia taisteluita ja niiden voittamiseksi tarvitaan rukousta.

Myös Joosua oli ollut Herran puhuttelussa: ”Kun Joosua oli käynyt vanhaksi ja iäkkääksi, sanoi Herra hänelle: ’Sinä olet käynyt vanhaksi ja iäkkääksi, mutta vielä on hyvin paljon maata valtaamatta’” (Joos. 13:1). Avainmedia on tehnyt määrätietoista medialähetystyötä 65 vuotta. Emme suinkaan ole vanha ja iäkäs järjestö, mutta voimme todeta saman haasteen olevan meidänkin edessämme: vielä on paljon maata valtaamatta. Miljoonat hukkuvat sielut odottavat evankeliumia eri puolilla maailmaa. 4,8 miljardia ihmistä elää tilastojen mukaan ilman evankeliumia. Työmme on vielä kesken, ja työtä riittää.

Avainmedian tehtävä on kirkas. Me evankelioimme, opetamme ja varustamme median välityksellä. Pyydämme Jumalalta vuoristoja eli saavuttamattomia kansoja ja heimoja, joille Herra tahtoisi meidän julistavan Sanaa. Kaikessa tässä on otettava huomioon Jumalan johdatus ja hänen aikataulunsa.

Paavali kuvaili yhtä vaihettaan lähetystyössä: ”sillä minulle on avautunut ovi suureen ja hedelmälliseen työhön” (1. Kor. 16:9). Evankeliumintyössä Jeesuksella Kristuksella on avaimet kädessään. Hän avaa ovet ja sulkee ne. Aikaisempien työkenttiemme lisäksi uusia ovia on avautunut ja on avautumassa. Näistä avatuista ovista kerromme sinulle lisää syksyn aikana. Kiitos rukouksistasi ja tuestasi.

Pyydetään suuria Jumalalta. Valloitetaan maata evankeliumille. Käydään rohkeasti sisään avatuista ovista ja kuljetaan eteenpäin, jottei yksikään joutuisi kadotukseen.

”Kohottakaa katseenne ja katselkaa vainioita, sillä ne ovat vaalenneet sadonkorjuuta varten” (Joh. 4:35).

Lisää lukemista

Avainblogi

Paviaanin hyökkäys

Kaikki potilaat kuulivat, mitä Jeesus on tehnyt heidän puolestaan.