Ystävyys- ja yhteystyösuhteet Venäjän helluntaikirkon kanssa jatkuvat.

Avainmedia jatkaa raamattulähetystyötä Venäjälle

Jaa uutinen

Vuosikymmeniä pitkät ystävyys- ja yhteistyösuhteet Avainmedian ja Venäjän helluntaikirkon välillä jatkuvat keskeytyksettä. Yhdistyksemme uusi toiminnanjohtaja Marko Selkomaa on kirjeenvaihdossa Venäjän helluntaikirkon johtajan Eduard Grabovenkon kanssa luvannut, että teemme edelleen työtä yhteisessä rintamassa.

Grabovenko on puolestaan kiitollinen monien vuosien yhteisestä palvelustyöstä, jonka aikana miljoonat ihmiset ovat kuulleet Jumalan Sanan: ”Kiitos siitä, että tuette meidän käsiämme ja autatte saattamaan evankeliumin monien kansojen ulottuville.”

Venäjän kansat Jeesukselle -evankelioimishankkeessa toimii parhaillaan yli 50 tiimiä, ja niiden varustamisessa hengellisellä kirjallisuudella Avainmedia on ollut mukana. Tämä tarve on edelleen ajankohtainen, ja Grabovenko toivookin suomalaisten vielä olevan mukana hankkimassa Raamattuja, Uusia testamentteja ja muuta hengellistä kirjallisuutta näille evankelistoille.

Kyseinen evankelioimishanke on tähän asti keskittynyt saavuttamaan pienimmätkin kylät ja asutuskeskukset, jotka usein ovat väliinputoajia. Mutta näky koskee luonnollisesti kaikkia ihmisiä itänaapurissamme, siksi tänä syksynä Venäjän helluntaikirkko aloittaa Lähetysraamattukoulun Moskovassa.

”Jumala on antanut meille näyn mennä ja perustaa seurakuntia paitsi maaseudulle ja pienille paikkakunnille, joilla Venäjän kansat Jeesukselle -tiimit menestyksekkäästi toimivat, myös viedä Jumalan valtakunta jokaisen ihmisen ulottuville suurissa kaupungeissa”, Eduard Grabovenko kirjoittaa.

Keskustelua jatketaan mahdollisten uusien yhteistyömuotojen löytämiseksi.

Heikki Jäntti

Tue kohdetta – lahjoita