Uusi sisältö, tuttu osoite – Avainmedia uudisti verkkosivunsa

Avainmedialla on uudet, raikkaat verkkosivut. Tutun osoitteen avainmedia.org sivut ovat helppokäyttöiset ja sisältävät monipuolista tietoa medialähetysjärjestömme toiminnasta.

Uusilla sivuilla on toteutettu monen käyttäjän toive: oman osoitteensa voi muuttaa itse verkossa. Osoitetietoja tarvitaan kuukausittain ilmestyvän, veloituksettoman Avainmedia-lehden sekä Ystäväkirjeen postituksissa. Näin osoitteenmuutos hoituu silloin, kun itselle parhaiten sopii, eikä muutosta tarvitse tehdä puhelimitse, joskin sekin on edelleen mahdollista.

Myös muita parannuksia on tehty. Uutisten löydettävyyttä on kohennettu. Sivustolla on nyt Hae-toiminto. Valikkoja ja sisältöjä on järjestelty uudella tavalla. Uudistuksessa on pyritty selkeään kokonaisuuteen, jotta käyttäjä löytäisi kätevästi oman mielenkiintonsa mukaiset tiedot. Mobiilikäytettävyyteen ja sivuston latausnopeuteen on kiinnitetty huomiota.

Visuaalisuuteen on tuotu nykyaikaisuutta ja selkeyttä. Kuvamaailma on uusittu lähes täysin. Kotimaan koordinaattori Janne Maunumäki toteutti sivujen suunnittelun ja toiminnallisuuden. Maunumäki loi uuden visuaalisuuden Avainmedian työryhmän toiveiden pohjalta ja viestintäpäällikkö Eero Antturin luoman graafisen ohjeistuksen mukaisesti.

Otamme mielihyvin vastaan mahdollisia huomioita ja toiveita osoitteessa info@avainmedia.org.