Al Hayat julistaa elämää nimensä mukaisesti

Kuva: Al Hayatin juhlavuoden yksi kohokohdista oli suora lähetys Kalifornian studiolta syyskuussa 2023, jossa muisteltiin ja kiitettiin vuosien aikana koetuista Jumalan teoista ja ihmeistä muslimimaailmassa. Kuvassa tiimi rukoilee ennen suoran lähetyksen alkua.

Tänä vuonna on juhlittu Al Hayatin 20-vuotisjuhlavuotta monine tilaisuuksineen. Ensi vuonnakin on vielä muutama tilaisuus. On ollut siunattua huomata, miten lämpimästi suomalaiset uskovat ovat ottaneet työntekijämme seurakunnissa vastaan ja olleet kiinnostuneita Jumalan suurista teoista.

Mitä enemmän maailman tilannetta seuraa ja uutisia kuulee, sitä enemmän on tarvetta voittaa muslimeja Kristukselle. Siitä ovat yhtä mieltä myös Al Hayat -tiimin uskoon tulleet muslimit; etenkin ne kolme työntekijää, jotka aikanaan kuuluivat fanaattisiin järjestöihin, joiden toiminnasta voimme lukea ja kuulla uutisjuttuja päivittäin. 

Paljon työtä on vielä tekemättä. Islam on kuoleman ideologia. Jihad eli muslimien pyhä sota perustuu siihen, että ihminen kuolee jumalan asialla ja sellaista ihmistä ylistetään. Sana ”hamas” on mainittu hepreankielisessäkin Raamatussa 70 kertaa kuten 1. Moos 6:11 ja Jooel 3:19. Sana tarkoittaa väkivaltaa. 

Kristukseen uskovat voivat riemuita siitä, että Jumala on lähettänyt Poikansa kuolemaan ihmisten puolesta ja me voimme ylistää Jumalaa. 

Meidän on julistettava kuoleman jumalaa ylistäville, että on olemassa rakastava Jumala. Jeesus sanoi: ”Minä olen tie, totuus ja elämä.” Al Hayat tarkoittaa suomeksi elämää ja kanava on saanut nimensä tämän raamatunjakeen mukaan. Haluamme olla elämän kanava, jonka kautta löytyy pelastus ja iankaikkinen elämä.

Juhlavuosi on ollut upea, mutta hienoja ja siunauksellisia päiviä on myös edessä päin. Työ jatkuu ja eteemme avautuu koko ajan saavuttamattomien kansojen listasta uusia mahdollisuuksia julistaa evankeliumia. Elämme lähetystyön viimeisiä hetkiä, jota Lähi-idänkin tilanne silmiemme eteen avaa. Messiaanisten juutalaisten ja uskoon tulleiden muslimien yhteistyö ja yhteiset projektit osoittavat maailmalle, että todellista rauhaa ei saada aikaan poliittisin voimin vaan Rauhanruhtinaan nimessä. 

Kiitos kaikille, jotka olette olleet mukana Al Hayat 20-vuotisjuhlatilaisuuksissa tai katsoneet niitä netin kautta! Sydämelliset kiitokset rukoilijoille ja lahjoittajille. Haluamme jatkaa yhdessä teidän kanssanne Herramme nimen kirkastamista kansojen keskuudessa.