Sota on saanut ihmiset kaipaamaan Jumala-yhteyttä.

Israelissa etsitään Jumalaa

Jaa somessa

Sotatilan jatkuessa Avainmedia on auttanut messiaanista järjestöä ensiapulaukkujen hankkimisessa ja jakamisessa. Hyvin varusteltuja ensiapulaukkuja on jaettu sekä messiaanisille että arabiseurakunnille ja laukut on otettu kiitollisina vastaan.

Monet Avainmedian kontaktijärjestöt ja -seurakunnat ovat kertoneet, miten paljon Israelin kansa tällä hetkellä kaipaa yhteyttä Jumalaan. Sodan keskellä moni juutalainen pysähtyy arjen toimissaan, kaivaa talit-rukousviitan esiin ja alkaa rukoilla. 

Israelin Raamattuseura on jakanut hepreankielistä Psalmien kirjaa, jossa Messias-ennustukset ja Messiaasta kertovat kohdat on painettu punaisella värillä. 

– Kukaan ei ole kieltäytynyt ottamasta vastaan Psalmien kirjaa ja sitä luetaan, kertoo Israelin Raamattuseuran johtaja Victor Kalisher.

Kristityt Gazassa ovat joutuneet maksamaan kovaa hintaa uskostaan sodan aikana. Tämän hetken tietojen mukaan Gazan alueella on 750–800 kristittyä. Ortodoksikirkon pappi sanoi CBN-kanavan haastattelussa: 

– Asumme muslimialueella. Hamas määrää täällä, emmekä uskalla sanoa eriäviä mielipiteitä. Sen tähden virallinen kannanottomme on, että me avaamme ovemme kaikille kärsiville ja suojapaikkaa tarvitseville, koska meidän Jumalamme on rakkauden Jumala. 

Avainmedian arabi- ja muslimityön johtaja sekä Israel-työn vastaava Aaron Ibrahim

– Internetissä ja mielenosoituksissa ympäri maailmaa näkee Free Palestine (Vapauttakaa Palestiina) -vetoomuksia. Me näemme asian niin, että Jumala vapauttaisi palestiinalaiset Hamasista, vihasta ja synnistä. 

– On surullista katsoa kuvia molempien puolien kärsivistä ihmisistä tuhojen keskellä syyttömien maksaessa hintaa. Olkoon rukouksemme, että Jumala lohduttaa ihmisiä Israelissa ja Gazassa!

Tue kohdetta – lahjoita