Iloa työtoveruudesta

Jumalan valtakunnan työn tukeminen oman varallisuuden kautta pitää sisällään suuren siunauksen.

Jaa blogikirjoitus

Avainmedia Lähetysjärjestön aatteena on evankeliumin levittäminen, Raamatun sanoman julistaminen, erityisesti siellä missä sitä ei vielä ole julistettu. Tätä tehdään median välityksellä: painetun sanan sekä radio- ja tv-ohjelmien kautta.

Avainmedian toiminta on taloudellisesti lahjoittajien ja tukijoiden varassa. Tässä meitä onkin auttanut se, että meillä on sellaisia tukijoita, jotka tahtovat runsaskätisesti antaa omastaan. He ovat myös sisäistäneet lähetystyön merkityksen ja päämäärän. ”Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.” (Matt. 24:14)

Koen valtavaa iloa, kun saan tehdä yhteistyötä tällaisten ihmisten kanssa!

Jumalan valtakunnan työn tukeminen oman varallisuuden kautta pitää sisällään suuren siunauksen. Siunaus tulee Jumalalta, joka on elämän antaja ja ylläpitäjä.

Omasta pois antaminen voi äkkiseltään tuntua järjenvastaiselta. Jumala sääti kuitenkin jo aikojen alussa, että vain siemenen kylvämisen kautta voi odottaa satoa. Kokematon saattaisi ajatella, että on järjetöntä heittää aivan hyvää viljaa maahan. ”Eikö se mene hukkaan ja ole pois minulta itseltäni?” Mutta viljelijä tietää periaatteen toimivuuden.

Mekin saamme yhä uudestaan kokea uuden elämän ihmeen, kun näemme sen keväällä luonnossa. Samoin voimme olla kylvämässä Jumalalta lahjaksi saamaamme lähimmäistemme hyväksi.

Lähes 2800 vuotta vanha lupaus kuuluu: ”Sillä niin kuin sade ja lumi, joka taivaasta tulee, ei sinne palaja, vaan kostuttaa maan, tekee sen hedelmälliseksi ja kasvavaksi, antaa kylväjälle siemenen ja syöjälle leivän, niin on myös minun sanani, joka minun suustani lähtee: ei se minun tyköni tyhjänä palaja, vaan tekee sen, mikä minulle otollista on, ja saa menestymään sen, mitä varten minä sen lähetin.” (Jes. 55:10–11)

Tähän me uskomme ja tästä me iloitsemme. Kiitos, kun olet mukana ja tahdot auttaa meitä kertomaan hyvää sanomaa niille, jotka eivät sitä vielä ole kuulleet!

”Sillä iloiten te lähdette, ja rauhassa teitä saatetaan; vuoret ja kukkulat puhkeavat riemuun teidän edessänne, ja kaikki kedon puut paukuttavat käsiänsä.” Jes. 55:12

Lisää lukemista

Avainblogi

Erilaisia ihmeitä arjen keskellä

Juri Kulakevich kertoo Juhannuskonferenssissa Jumalan ihmeistä, joita ukrainalaiset ovat saaneet kokea sodan aikana.

Avainblogi

Oletko sinä valonsytyttäjä?

”Viikoittaisen rukousillan piti alkaa, mutta kukaan uskovista ei uskaltanut lähteä kodistaan.”