Erilaisia ihmeitä arjen keskellä

Juri Kulakevich kertoo Juhannuskonferenssissa Jumalan ihmeistä, joita ukrainalaiset ovat saaneet kokea sodan aikana.

Jaa blogikirjoitus

Tänä kesänä Avainmedian vieraana Keuruun juhannuskonferenssissa on Ukrainan helluntaikirkon edustaja Juri Kulakevich vaimonsa Marinan kanssa. Saamme kuulla tuoreet terveiset sodan keskeltä: mitä on elää jatkuvien pommitusten ja raketti-iskujen keskellä ja samalla auttaa seurakuntia, niiden jäseniä ja kansalaisia eri puolilla Ukrainaa. Juri on kertonut lukuisista Jumalan ihmeistä, joita he ovat saaneet kokea sodan aikana, joka itse asiassa alkoi jo kymmenen vuotta sitten, helmikuussa 2014.

Avainmedia on toiminut koko sodan ajan Ukrainan helluntaikirkon kumppanina ja vastannut niihin toiveisiin ja avunpyyntöihin, joita he ovat meille osoittaneet. Tukijamme ovat voineet kanavoida apunsa mm. Raamattujen jakeluun, hengellisen kirjallisuuden levitystyöhön, Radio M:n tukemiseen sekä Itä-Ukrainan pastoreiden tukemiseen.

Kerromme myös uutisia Israelista, joka sekin on sodassa. Raporttimme Israelin ja Gazan tilanteesta kertoo ihmisten lisääntyneestä tarpeesta rukoilla. Jopa viranomaiset ovat kehottaneet kansaa rukoilemaan. Avainmedia tukee mm. Israelin Raamattuseuran työtä, jossa jaetaan Psalmien kirjan erikoisversiota, johon on painettu punaisella värillä viittaukset ja ennustukset Messiaasta. Shelanu TV:n evankelioiville ohjelmillekin on nyt kasvava tarve.

Niin ikään arabiankielisen Al Hayat -kanavamme juontaja sisar Amani on välittänyt meille yhden ohjelmansa katsojan, egyptiläisen Omarin tarinan, joka rohkaisee meitä jatkamaan ohjelmatuotantoa saavuttamattomien saavuttamiseksi. Monet Omarin kaltaiset joutuvat heti uskoon tultuaan vainotuiksi ja tarvitsevat aivan erityistä rukousapua.

Kotimaassakin olemme voineet iloita uskoon tulleista, jotka ovat löytäneet tiensä Jeesuksen luokse. Amanda on yksi niistä, joista kerromme muun muassa Tuleuskoon.fi-sivustollamme uusien videoiden muodossa.

Työmme koostuu pienistä asioista ja teoista, joista ei valtamediassa kirjoiteta eikä kuuluteta. Uskon kuitenkin, että hyvän tekeminen ja evankeliumin julistaminen on meidän yhteinen tehtävämme ja sillä on aina merkitystä. Apusi tässä työssä on arvokasta ja arvostettavaa.

Toivotan jokaiselle lehden lukijalle virkistävää ja siunattua kesää!

”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.” Fil. 4:6–7

Lisää lukemista

Avainblogi

Erilaisia ihmeitä arjen keskellä

Juri Kulakevich kertoo Juhannuskonferenssissa Jumalan ihmeistä, joita ukrainalaiset ovat saaneet kokea sodan aikana.

Avainblogi

Oletko sinä valonsytyttäjä?

”Viikoittaisen rukousillan piti alkaa, mutta kukaan uskovista ei uskaltanut lähteä kodistaan.”