Jumalalle mikään ei ole mahdotonta

”Viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, minä vuodatan Henkeni kaikkiin ihmisiin… Mutta joka huutaa avuksi Herran nimeä, se pelastuu.” Apt 2:17 ja 21.

Jaa blogikirjoitus

Kesken kesälomaani sähköpostiini saapui valokuvia Etelä-Sudanissa kastetuista entisistä muslimeista. Pelkästään heinäkuun aikana oli kastettu ja liitetty seurakuntaan 41 henkeä! Saamme olla tukemassa tätä seurakuntaa ja auttaa näitä Darfurin pakolaisia elämässä eteenpäin.

Poikkeuksellisen merkityksellinen tapahtuma kesällä oli radioaseman hankinta Perusta. Rukous asian puolesta oli jatkunut seitsemän vuoden ajan. Ystäväni Fernando Garcia oli hellittämätön ja kannusti minuakin sekä vahvisti uskoani siihen, että lopulta vastaus rukoukseen saadaan. Heinäkuussa saimme monen ihmeellisen vaiheen jälkeen solmittua kaupan ja maksettua käsirahan. Nyt Radio Impacto julistaa evankeliumia ketšuan kielellä Acobambassa Perun vuoristossa!

Israelissa ja Palestiinan alueella on eletty kuukausia ennennäkemättömän ahdingon keskellä. Olemme rukoilleet rauhaa niin Jerusalemille kuin Gazalle. Tässäkin asiassa uskomme rukousvastauksen tulevan. Veljemme ja sisaremme sodan jaloissa tarvitsevat esirukousta.

Myös Ukrainassa eletään monella tapaa ratkaisun hetkiä. Ukrainan helluntaikirkko on ollut yksi yhteiskunnan tukipylväitä sodan keskellä. Yhä edelleen yhteistyömme helluntaikirkon kanssa jatkuu, ja vastasimme myönteisesti heidän pyyntöönsä tulla tukemaan kristillistä mediaseminaaria syyskuussa.

Avainmedia tahtoo julistaa evankeliumia sinne, missä sitä ei vielä ole kuultu. Tahdomme nähdä sielujen pelastuvan, seurakuntien syntyvän ja Jumalan Hengen saavan aikaan uutta elämää.

Emme voi kuitenkaan tehdä tätä työtä yksin. Tarvitsemme teitä, joille lähetystyö on rakasta. Olisitko sinä yhä valmis tulemaan avuksi?

Lisää lukemista

Avainblogi

Jumalalle mikään ei ole mahdotonta

”Viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, minä vuodatan Henkeni kaikkiin ihmisiin… Mutta joka huutaa avuksi Herran nimeä, se pelastuu.” Apt 2:17 ja 21.

Avainblogi

Anteliaisuuden haaste

”Rakkaus ei näy vain sanoina tai ajatuksina, vaan myös tekoina toisten hyväksi.”