fbpx

2.4.2020

Avainmedian UskoTV keskeisessä roolissa

Koronaviruksen aiheuttama tilanne on muuttanut monia asioita suomalaistenkin arjessa. Yksi sellainen on ollut kokoontumisrajoitusten aiheuttama seurakuntatilaisuuksien peruuntuminen. Avainmedian UskoTV:n yhteistyöseurakunnat, joita tilanteen alettua oli kahdeksan, tehostivat luontevasti ja välittömästi streamauspalveluiden tarjoamista seurakuntaisilleen.

– Ensimmäisenä viikonloppuna 14.–15.3. Avainmedian UskoTV:n välittämien tilaisuuksien katsojamäärät kaksinkertaistuivat normaalista ollen noin 1800 katsojaa, kertoo Avainmedian kotimaan työn koordinaattori Janne Maunumäki.

– Myös moni uusi seurakunta on ottanut yhteyttä Avainmediaan ja kysynyt mahdollisuutta tulla mukaan. Autamme ja palvelemme heitä mieluusti, Maunumäki lupaa.

Avainmedian on vuosia kehittänyt UskoTV:tä palvelemaan seurakuntia tapahtumien ja jumalanpalvelusten välittämiseksi verkossa. Nyt poikkeustilanne osoitti, että palvelu on erittäin kriisisietoinen ja arvokas lisä niihin työkaluihin, joita seurakunnat voivat käyttää palvellakseen jäseniään.

UskoTV:n ohjelmisto on katsottavissa pääosin veloituksetta osoitteessa UskoTV.fi. Voit tukea UskoTV:tä lahjoittamalla pankkiviitteellä 171104.

Haluatko auttaa työtämme?