Suomalaiset ovat netissä. Niin mekin – kertomassa Jeesuksesta

Suomalaiset

Tapahtuu nyt

Avainmedia on välittänyt evankeliumia suomalaisille jo vuosikymmenien ajan. Tekniikan kehityttyä on uusia välineitä otettu käyttöön. Kun kesällä 1955 Suomessa kuunneltiin IBRA Radion lyhytaaltolähetyksiä, katsotaan tänä päivänä suoria lähetyksiä jumalanpalveluksista internetin välityksellä ja tehdään päätös kääntyä Jumalan puoleen internetsivujen avustuksella. 

Evankeliumia julistetaan internetin kautta

Avainmedian tuleuskoon.fi -sivusto on luotu tavoittamaan niitä ihmisiä, joille uskonasiat eivät ole vielä tuttuja. Sivusto antaa vastauksia ihmisten hengellisiin kysymyksiin ja auttaa heitä löytämään anteeksisaamisen ja henkilökohtaisen suhteen rakastavaan Jumalaan. Tule uskoon -sivustolta löytyy mm. Askeleet Jumalan luokse -toiminto, jonka avulla käyttäjät voidaan ohjata uskoon ja ottamaan yhteyttä paikallisseurakuntaan. Sivustolta löytyy myös hyvä valikoima ihmisten kertomuksia, miten he ovat tulleet uskoon. 

Avainmedian evankelioivan sivuston kautta johdatamme vuosittain yli tuhat ihmistä uskoontuloon ja autamme heitä vahvistumaan uskossa ja löytämään seurakuntayhteyden.

Voit tilata veloituksetta Askeleet Jumalan luokse -kortteja, joita voit käyttää henkilökohtaisissa kohtaamisissa ihmisten kanssa: info@avainmedia.org 

Tule mukaan – lahjoita

Voit lahjoittaa käyttämällä verkkopankkia, korttimaksua tai MobilePaytä.

Palvelut seurakunnille

Avainmedia tarjoaa seurakunnille erilaisia palveluja, joita hyödyntää jo noin 50 seurakuntaa. Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus luotettavaan, ammattitaitoiseen ja tehokkaaseen internetmediatyöhön kaikille seurakunnillemme. 

Jokainen seurakunta tarvitsee näyttävän ja laadukkaan internetsivuston tavoittaakseen ihmisiä omalla paikkakunnallaan. Autamme seurakuntia sivujen teossa ja tarjoamme monipuolisen ja helppokäyttöisen sisällöntuotantojärjestelmän kotisivujen ylläpitämiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, puh. 040 7309425 tai kotimaa (at) avainmedia.org 

UskoTV on kristillinen internet-tv

Avainmedian UskoTV on helluntaiseurakuntien oma netti-tv. UskoTV tuottaa ja esittää nuorekasta ja rohkeaa ohjelmasisältöä, joka nojaa helluntaiteologiseen raamatuntulkintaan. Kanavalla esitetään mm. raamatunopetus-, keskustelu-, musiikki- ja ajankohtaisohjelmia eri aiheista. Lisäksi UskoTV lähettää viikoittain suoria lähetyksiä seurakuntien jumalanpalveluksista ja erilaisista tapahtumista. 

Kanavan tarkoituksena on tavoittaa mahdollisimman laajalti suomalaista kohdeyleisöä ja viestittää heille evankeliumia.

TV- ja radiotyö 

Suomen helluntaiseurakunnat tuottavat laadukasta ohjelmasisältöä, jonka avulla tavoitetaan tuhansia ihmisiä ympäri maata. Avainmedia koordinoi Suomen helluntaiseurakuntien tv-työtä. Yhdessä seurakuntien kanssa tuotamme keskusteluohjelmia, kokoustaltiointeja, dokumentteja ja raamatunopetusohjelmia. Ohjelmia näytetään UskoTV:llä ja mm. TV7-kanavalla. Avainmedia tuottaa Avainradio-ohjelmaa Radio Deille. 

Tukea seurakunnille 

Nouse ja loista -työ on tarkoitettu tukemaan seurakuntien solunäkyä

Avainmedia tuottaa opetuslapseuttavaa ja tavoittavaa opetusmateriaalia tukemaan seurakuntia ja yksilöitä. 

Nouse ja loista -näky 

  1. Tukea yksilöitä löytämään syvempi kutsumus ja tarkoitus elämälleen. 
  2. Nostaa pienryhmäjohtajia, jotka tekevät opetuslapsia, jotka tekevät opetuslapsia. 
  3. Synnyttää tavoittavia pienryhmiä, jotka ovat ilmapiiriltään kasvihuoneen kaltaisia yhteisöjä, 
    joiden keskellä Jumalan istuttamat siemenet kasvavat ja kukoistavat. 

Lisätietoa, videoita ja ryhmänjohtajan oppaiden tilaus: www.nousejaloista.fi