Toivoa evankeliumin kautta

Slaavilaiset

Tapahtuu nyt

IDÄNTYÖ – Toivoa evankeliumin kautta

Avainmedia aloitti suomenkieliset lyhytaaltoradiolähetykset 66 vuotta sitten. Myöhemmin siirryttiin tuottamaan venäjänkielisiä radio-ohjelmia ja edelleen televisio-ohjelmia. 

Avainmedia on aikanaan kokenut tehtäväkseen kertoa Neuvostoliiton uskovien tilanteesta lännessä. Tämä tieto johti toimintaan: Raamattuja ja muuta hengellistä kirjallisuutta painettiin lähinnä venäjän kielellä ja toimitettiin rautaesiripun taakse. Parhaimpina vuosina 1990-luvun alussa painatettiin yhteensä jopa 2 milj. kirjaa ja kirjasta vuosittain.

Sanaa suomensukuisille 

Jo varhaisessa vaiheessa nähtiin myös vähemmistökansojen tarpeet. Yhteistyötä on tehty 1983 perustetun Raamatunkäännösinstituutin kanssa alusta asti Jumalan Sanan saamiseksi suomensukuisille kielille.

Tukea mediatyöhön

Radio- ja tv-ohjelmia tehdään Venäjällä paikallisten toimesta. Heillä on tietotaitoa, välineitä ja paras kulttuurin ym. tuntemus. Tarvittaessa Avainmedia järjestää koulutusta Venäjän seurakuntien mediatyön tekijöille.

Tule mukaan – lahjoita

Voit lahjoittaa käyttämällä verkkopankkia, korttimaksua tai MobilePaytä.

Mukana Venäjän kansat Jeesukselle -näyssä

Avainmedia keskittyy Venäjän työssä Venäjän helluntaikirkon ”Venäjän kansat Jeesukselle” -näyn tukemiseen. Kampanja perustuu siihen, että Venäjän uskovia haastetaan antamaan elämästään vuosi Jeesukselle liittymällä kampanjan evankelioimistiimeihin. Kaikki eivät pysty olemaan työssä kokoaikaisesti, joten lyhyitä evankelioimismatkoja varten on viikonlopputiimejä. Noin 50 tiimiä kiertää kokopäiväisesti vähän evankelioituja asutuskeskuksia varsinkin Venäjän syrjäseuduilla. Tähän mennessä on käyty läpi yli 25 000 asutuskeskusta. 

Tiimit ottavat kiitollisuudella vastaan Suomesta tulevan tuen kirjallisuuden hankkimiseksi. Raamatut, Uudet testamentit ja muu hengellinen kirjallisuus on avainasemassa levitettäessä evankeliumia ovelta ovelle. Niitä tarvitaan kampanjassa miljoonia kappaleita. Yksi Johanneksen evankeliumi maksaa 7 senttiä/kappale. 

Tiimit ovat tavoittaneet evankeliumilla Venäjän kansat Jeesukselle -kampanjassa tähän mennessä toistakymmentä miljoonaa ihmistä ja joka kolmannen kanssa on rukoiltu Syntisen rukous. Korona-aikanakin työtä on voitu jatkaa varotoimia noudattaen. Yli tuhat seurakuntaa tai solua on perustettu eri puolille Venäjää. Yksi tärkeistä haasteista on kampanjan jälkihoito. Uusien seurakuntajohtajien koulutusta varten on perustettu neljä koulutuskeskusta, joita tarvitaan lisää. 

”Uskomme, että meidän sukupolvemme tulee evankelioimaan 10 vuoden aikana Venäjän asutuskeskukset”, sanoo Eduard Grabovenko, Venäjän helluntaikirkon johtaja. Avainmedia haluaa tarjota Suomen uskoville ja seurakunnille kanavan osallistua tähän näkyyn. Saamme yhdessä tuoda toivoa evankeliumin kautta IVY-maihin! 

Lahjoita Avainmedian medialähetystyöhön

Auta meitä tavoittamaan ihmisiä evankeliumilla ja näkemään ihmisten pelastuvan!

Valitse kohde Required
Tietosi

Lahjoitus yhteensä: 20€