fbpx

Suomalaiset

Avainmedia on välittänyt evankeliumia suomalaisille jo vuosikymmenien ajan. Tekniikan kehityttyä on uusia välineitä otettu käyttöön. Kun kesällä 1955 Suomessa kuunneltiin IBRA Radion lyhytaaltolähetyksiä, katsotaan tänä päivänä suoria lähetyksiä jumalanpalveluksista internetin välityksellä ja tehdään päätös kääntyä Jumalan puoleen internetsivujen avustuksella.

Evankeliumia julistetaan internetin kautta

Avainmedian tuleuskoon.fi -sivusto on luotu tavoittamaan niitä ihmisiä, joille uskonasiat eivät ole vielä tuttuja. Sivusto antaa vastauksia ihmisten hengellisiin kysymyksiin ja auttaa heitä löytämään anteeksisaamisen ja henkilökohtaisen suhteen rakastavaan Jumalaan. Tule uskoon -sivustolta löytyy mm. Askeleet Jumalan luokse -toiminto, jonka avulla käyttäjät voidaan ohjata uskoon ja ottamaan yhteyttä paikallisseurakuntaan. Sivustolta löytyy myös hyvä valikoima ihmisten kertomuksia, miten he ovat tulleet uskoon.

 

Avainmedian evankelioivan sivuston kautta johdatamme vuosittain yli tuhat ihmistä uskoontuloon ja autamme heitä vahvistumaan uskossa ja löytämään seurakuntayhteyden. www.tuleuskoon.fi

UskoTV on kristillinen internet-tv

Avainmedian UskoTV on helluntaiseurakuntien oma netti-tv. UskoTV tuottaa ja esittää nuorekasta ja rohkeaa ohjelmasisältöä, joka nojaa helluntaiteologiseen raamatuntulkintaan. Kanavalla esitetään mm. raamatunopetus-, keskustelu-, musiikki- ja ajankohtaisohjelmia eri aiheista. Lisäksi UskoTV lähettää viikoittain suoria lähetyksiä seurakuntien jumalanpalveluksista ja erilaisista tapahtumista.

Kanavan tarkoituksena on tavoittaa mahdollisimman laajalti suomalaista kohdeyleisöä ja viestittää heille evankeliumia. www.uskotv.fi

 

Tukea seurakunnille

Avainmedia Avainmedia tuottaa opetuslapseuttavaa ja tavoittavaa opetusmateriaalia tukemaan seurakuntia ja yksilöitä.

Nouse ja loista -näky

  1. Tukea yksilöitä löytämään syvempi kutsumus ja tarkoitus elämälleen.
  2. Nostaa pienryhmäjohtajia, jotka tekevät opetuslapsia, jotka tekevät opetuslapsia.
  3. Synnyttää tavoittavia pienryhmiä, jotka ovat ilmapiiriltään kasvihuoneen kaltaisia yhteisöjä,
    joiden keskellä Jumalan istuttamat siemenet kasvavat ja kukoistavat.

Lisätietoa, videoita ja ryhmänjohtajan oppaiden tilaus: www.nousejaloista.fi

Opetuslapseuttavat sivustot kasvattavat uskovia

Avainmedia on mukana toteuttamassa Helluntaiseurakunnat.fi -sivustoa, joka on Suomen helluntaiherätyksen virallinen sivusto. Sen taustalla ovat Suomen helluntaiseurakunnat sekä helluntaiseurakuntien yhteiset rekisteröidyt yhteisöt (Hyry). Sivusto tarjoaa tietoa helluntaiherätyksestä: sen toiminnasta, rakenteesta, historiasta ja opista. Se toimii siis tietopankkina jokaiselle, joka haluaa tietää, mitä on helluntailaisuus. www.helluntaiseurakunnat.fi

Avainmedia ylläpitää myös useita muita kristillisiä sivustoja, joiden tarkoituksena on evankeliumin välittäminen ihmisille ja kristittyjen uskonelämän vahvistaminen. Tutustu näihin sivustoihin alla olevista linkeistä.

TV- ja radiotyö

Suomen helluntaiseurakunnat tuottavat laadukasta ohjelmasisältöä, jonka avulla tavoitetaan tuhansia ihmisiä ympäri maata. Avainmedia koordinoi Suomen helluntaiseurakuntien tv-työtä. Yhdessä seurakuntien kanssa tuotamme keskusteluohjelmia, kokoustaltiointeja, dokumentteja ja raamatunopetusohjelmia. Ohjelmia näytetään UskoTV:llä ja mm. TV7-kanavalla. Avainmedia tuottaa Avainradio-ohjelmaa Radio Deille.

Palvelut seurakunnille
Avainmedia tarjoaa seurakunnille erilaisia palveluja, joita hyödyntää jo noin 50 seurakuntaa. Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus luotettavaan, ammattitaitoiseen ja tehokkaaseen internetmediatyöhön kaikille seurakunnillemme.
Laadukkaat ja nykyaikaiset verkkosivut

Jokainen seurakunta tarvitsee näyttävän ja laadukkaan internetsivuston tavoittaakseen ihmisiä omalla paikkakunnallaan. Autamme seurakuntia sivujen teossa ja tarjoamme monipuolisen ja helppokäyttöisen sisällöntuotantojärjestelmän kotisivujen ylläpitämiseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää, puh. 040 7309425 tai kotimaa (at) avainmedia.org

Suorat lähetykset UskoTV:ssä
UskoTV:n kautta useat seurakunnat tavoittavat paikkakuntansa ihmisiä lähettämällä jumalanpalveluksia suorana lähetyksenä. Seurakunnat voivat lisätä UskoTV-sivustolle myös omia ohjelmasarjojaan ja saada samalla valtakunnallista näkyvyyttä. Ihmisten tavoittaminen suorien lähetyksien kautta tapahtuu tehokkaasti ja helposti.
Koulutukset
Koulutamme seurakuntia laaja-alaisesti ympäri Suomea. Koulutustarjontaan kuuluvat mm. kotisivujen sisällöntuotantojärjestelmään opastava koulutus, kotisivujen sisältökoulutus, videokuvauskoulutus sekä suorien lähetyksien lähettämiseen opastava koulutus. Tiedustelut sähköpostilla: janne(at)avainmedia.org
Tuotantopalvelut

Tuotantopalvelut tarjoaa palveluita tv- ja radio-ohjelmatuotantoon Avainmedian eri osastoille sekä muille yhteistyötahoille, kuten kristillisille yhdistyksille ja seurakunnille. Avainmedian tv-studiossa tehdään vuosittain satoja broadcast-tason monikameratuotantoja, joita esitetään eri tv-kanavilla ulkomailla ja Suomessa. Hoidamme tv-ohjelmien teknisen toteutuksen alusta loppuun saakka: kuvaus, äänitys ja jälkituotanto tehdään paikan päällä. Lisäksi meillä on äänitysstudio, jossa tuotetaan mm. radio-ohjelmia ja musiikkia. Lisätietoa tuotantopalveluistamme antaa Mika, mika(at)avainmedia.org, puh. 020 741 4533. 

Haluatko auttaa työtämme?