Kirja sopii muslimeille, kristityille sekä siirtolais- ja maahanmuuttajatyöhön.

Uusi arabiankielinen opas muslimien evankelioimiseen

Jaa somessa

Al Hayat -kanavan kansainväliset jälkihoitotiimit ovat pitkään kaivanneet sopivaa opasta islamista sekä muslimien evankelioimisesta ja päättivät viimein itse kirjoittaa sellaisen. Kansainvälisestä tiimistä valikoitui seitsemän kirjoittajaa, joista viisi on uskoon tullutta muslimia ja kaksi kristittytaustaista. Kirja sopii muslimeille ja kristityille. Kirjan kustantaja on Al Hayat.

Islamin teologia ja käytäntö -kirja sopii hyvin myös siirtolais- ja maahanmuuttajatyöhön.

Kirja antaa hyvän tietopohjan islamin opinkappaleista ja kuinka sen opit sanelevat ja vaikuttavat muslimien elämään. Kirjassa on esitetty Jumalan pelastussuunnitelma sellaisella tavalla ja sanoja käyttäen, että muslimi ymmärtää asian oikein.

Ensimmäiset 10 000 kappaletta painettiin kokeiluluontoisesti ja niitä levitetään Suomen lisäksi lähinnä Ruotsissa ja Saksassa. Kirjaa tullaan painattamaan maailmanlaajuiseen levitykseen miljoona kappaletta, ja teos on parhaillaan käännettävänä englanniksi ja saksaksi.

Suomesta kirjaa voi tilata Avainmedialta, puh. 040 7520 510, info@avainmedia.org

Arabiankielisen 296-sivuisen kirjan hinta on 3 €/kpl + lähetyskulut.

Tue kohdetta – lahjoita