Gabot ovat somen kautta evankelioineet somaleja jo vuosia.

Kymmeniä somaleja uskoon netissä

Jaa somessa

– Olemme kiireisempiä kuin koskaan. Joka perjantai osallistuu yhä enemmän ja enemmän ihmisiä suoraan ohjelmaamme, kertovat Avainmedian tukemat somalievankelistat Shania ja Shino Gabo.

Gabot aloittivat joka perjantaiset suorat lähetykset poikkeusaikojen alettua. He vastaavat kysymyksiin ja rukoilevat. Heti ensimmäinen soitto tuli Somaliasta, ja soittaja tuli uskoon suorassa lähetyksessä. Ensimmäisten neljän viikon aikana tuli 37 somalitaustaista ihmistä uskoon!

Gabojen rukousaiheena on, että somalit eivät pelkäisi imaamien uhkailuja.
– Imaamit ovat kieltäneet somaleja osallistumasta ohjelmaamme, koska ”se on synti”. Luonnollisesti he ymmärtävät, että sitä mukaa kuin katsojamäärämme kasvavat, sitä useampi jättää islamin. Me puolestamme rukoilemme, että somalit kuulisivat Jeesuksesta ja pelastuisivat.

Gabot ovat somen kautta evankelioineet somaleja jo vuosia. Koronapandemia on vaikuttanut sen, että heidät löydetään netistä entistä paremmin, koska ihmiset ovat enemmän netissä kuin ennen ja ovat huolestuneita terveydestään ja iäisyyskohtalostaan.

Tue kohdetta – lahjoita