Ennen pandemiaa turkinkielisiä uskovia arvioitiin olevan noin 10 000, nyt kristinuskosta kiinnostuneita saattaa olla jo 25 000.

Pandemian aikana Kanal Hayatin ohjelmien katsojamäärät ampaisivat nousuun

Jaa somessa

Turkissakin kastetaan uskoontulleita. Tilaisuudet pidetään yksityisesti.Kanal Hayat on Avainmedian tukema yhteispohjoismainen evankelioiva kanava. Kanavan ohjelmia seurataan satelliitin, sosiaalisen median ja YouTuben sekä kanalhayat.tv-nettisivujen kautta Turkissa ja sen lähialueilla sekä Saksassa (4 milj. turkkilaistaustaista asukasta).

Pandemia-aikana kanavaa on katsottu enemmän kuin koskaan ennen.

YouTubesta ohjelmia katsottiin huhtikuussa 91 214 kertaa. Tämä on 39 % enemmän kuin vastaavana aikana vuonna 2019.

Palautteiden määrä on kasvanut 168 % verrattuna viime vuoden huhtikuuhun. Määrä on valtava, sillä kun vielä ennen pandemiaa turkinkielisiä uskovia arvioitiin olevan noin 10 000, niin tämän perusteella kristinuskosta kiinnostuneiden luku on jo 25 000.

Satelliitin välityksellä katsovien määrää ei voida laskea, mutta katselualueella asuu 125 miljoonaa ihmistä.

Tue kohdetta – lahjoita