Koko perhe kävi kasteella muutama kuukausi sitten.

Turkkilaisen pariskunnan todistus

Jaa somessa

– Hääpäivästämme lähtien mieheni Hasan ja minä olimme onnettomia. Meillä oli runsaasti terveyspulmia, joihin lääkärit, lääkkeet eivätkä hoidot auttaneet, kertoo vaimo.

– Meille syntyi tytär ja poika, vaikka emme oikeastaan olisi halunneet lapsia, koska emme kokeneet olevamme siihen valmiita.

– Halusimme jotain iloa elämäämme ja niinpä etsimme sitä alkoholista ja huumeista.

– Mutta sitten tapahtui jotain aivan mahtavaa!

– Puolisoni ja minä uskomme nyt Jeesukseen Kristukseen! Olemme parantuneet vaivoistamme ja päässeet eroon päihteistä!

– Minulle tulee mieleen Joyce Meyer mieheni todistuksesta, sillä myös häntä käytti läheinen sukulainen lapsena seksuaalisesti hyväkseen.

– Jeesus vuodatti rakkautensa Hasaniin niin voimallisesti, että Hasan julisti: ”Olen antanut sukulaiselleni anteeksi! En tunne enää tuskaa! Aion kertoa sen hänelle!”

Hasan meni hyväksikäyttäjänsä luo. Aiemmin Hasan oli uhkaillut häntä ja kertonut yksityiskohtaisesti, miten aikoo murhata tämän. Mutta nyt, kun Hasan koki Jeesuksen ihmeellisen ja ylitsevuotavan rakkauden, ei hänellä ollut enää murhanhimoa. Päinvastoin Hasan ilmoitti, että hän antaa anteeksi. Hän kokee rakkautta ja haluaa eheyttää sukulaisuussuhteen.

Jälkihoitotiimi on ollut yhteydessä perheeseen. Koko perhe kävi kasteella muutama kuukausi sitten. Heidän kotonaan kokoontuu pienryhmä. Aviopari on ilmoittanut, että he haluavat kertoa todistuksensa televisiossa.

Rukoillaan perheelle varjelusta ja että vanhemmat ja lapset saisivat kasvaa uskossa.

Tue kohdetta – lahjoita