Rukousta yli seurakuntarajojen kaikilla aikavyöhykkeillä.

Miljoonat rukoilivat entisten muslimien puolesta

Jaa somessa

Maailmanlaajuisena rukouspäivänä 18.11. miljoonat rukoilivat muslimitaustaisten uskovien kanssa ja heidän puolestaan.

Rukouspäivänä lähetettiin kaksi suoraa rukouslähetystä arabiankielisellä Al Hayat- ja persiankielisellä Mohabat-satelliittikanavilla, CBN News Live:ssä, UskoTV:llä, useilla kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Avainmedian tiimi hoiti mallikkaasti kaiken tekniikan.

Rukouspäivä yhdisti yli seurakuntarajojen

Rukouslähetyksissä nähtiin 60 suoraa tai taltioitua erikielistä rukoustervehdystä pastoreilta, järjestöjohtajilta ja muslimitaustaisilta uskovilta Saksasta, Israelista, Turkista, Egyptistä, Saudi-Arabiasta, Iranista, USA:sta, Sveitsistä, Libanonista, Kongosta, Iso-Britanniasta, Suomesta, Brasiliasta, Marokosta, Tunisiasta, Australiasta, Ruotsista, Etelä-Koreasta ja Ranskasta. Ajanpuutteen takia monta tervehdystä jäi näkemättä, mutta ne ladataan Mbbglobal.net-sivustolle.

Monia ex-muslimeja liikutti nähdä myös usean messiaanisen juutalaisen rukoilevan heidän ja muslimimaailman puolesta.

Messiaanisen pastorin Asher Intraterin ja arabikristitty Bassemin yhteinen esiintyminen Jerusalemista oli osoitus, kuinka Messias, Rauhanruhtinas, yhdistää Iisakin ja Ismaelin jälkeläiset.

Rukouspäivä sai maailmanlaajuisesti liikkeelle helluntailaiset, baptistit, luterilaiset ja monet muut. Eräs suuren kansainvälisen järjestön johtaja antoi tunnustusta: – Jo pelkkä osanottajaluettelo on vaikuttava, ja kuinka kaikki on saatu mukaan niin lyhyessä ajassa!

Rukousta kaikilla aikavyöhykkeillä

Mukana oli niin pieniä kuin megaseurakuntia joka ilmansuunnasta, maailmanlaajuisia rukousverkostoja Aasiasta, Afrikasta ja Yhdysvalloista, lähetysjärjestöjä kuten mm. OM International, Open Doors International ja Voice of the Martyrs, Latinalaisen Amerikan baptisti- ja helluntaiseurakunnat, Euroopan sekä Maailman Evankeliset Allianssit ja monia muita, joiden piirissä on kymmeniä miljoonia ihmisiä.

– Saimme eri tahoilta tiedot heidän Rukouspäivään osallistujiensa määristä.

Eri maanosissa järjestettiin myös 24 tuntia kestäviä rukoushetkiä heidän omalla kielellään esimerkiksi espanjaksi, portugaliksi, ranskaksi ja arabiaksi, kertoo Avainmedian arabiosaston ja Al Hayat -kanavan johtaja, Aaron Ibrahim.

Hän sai idean Rukouspäivästä, jota lähti kehittämään yhdessä maailmanlaajuisen ex-muslimiverkoston, Communio Messianican, kanssa.

Ex-muslimien ääni kuuluville

– Hienointa on, että Mbb Global Prayer Dayn kautta uskoon tulleet muslimit saivat äänensä kuuluville. Ex-muslimit kuulivat rohkaisuja, etteivät he ole yksin vaan osa suurta perhettä, Aaron riemuitsee.

– Tiedottaessamme Rukouspäivästä kristityille tahoille eri puolille maailmaa, oli ex-muslimien tukala asema läheistensä ja jopa seurakuntien taholta monille aivan uutta, ja saimme mukaan paljon innokkaita esirukoilijoita, Aaron kuvaa suunnitteluprojektia.

Kun tieto Rukouspäivästä alkoi levitä ex-muslimien keskuuteen, rukouspyyntöjä ja heidän todistusvideoitaan saapui joka puolelta.

Jatkossa Mbbglobal.net-sivustolla voi varata 15 minuutin pituisen rukousvuoron.

Tarkoitus on, että jokaisena minuuttina vuoden ajan joku rukoilee ex-muslimien puolesta seuraavaan Rukouspäivään asti 18.11.2021.

Myös sinä voit varata sivustolta itsellesi rukousvuoron!

Englanninkieliseltä Mbbglobal.net-sivustolta ja sen Facebookista voi jatkossa seurata uutisia ja rukousaiheita.

”Odotamme suurta herätystä”

Jos yhden miehen, Danielin, rukous laittoi taivasten voimat liikkeelle (Dan. 9), mitä tapahtuukaan, kun miljoonat yhdessä rukoilevat saman asian puolesta?

– Ex-muslimit saivat kipeästi kaipaamaansa tukea sekä tunnustusta olemassaololleen. Nyt he varmasti uskaltautuvat evankelioimaan rohkeammin. Odotamme läpimurtoa ja suurta herätystä muslimimaailmassa, Aaron kertoo.

– Kiitos, että rukoilette varjelusta jokaiselle, joka tekee muslimityötä.

Tue kohdetta – lahjoita