Taloudenhoitajan katsaus

Kulunut vuosi 2020 on ollut, kuten kaikki tiedämme, varsin poikkeuksellinen. Uhkakuvia ja epävarmuustekijöitä on riittänyt maailmalla myös talouden suhteen.

Avainmedialla olemme kaikesta tästä huolimatta saaneet kiitollisina todeta, että Jumala on tässäkin tilanteessa pitänyt meistä hyvää huolta.

Vaikka ulkomailta tulleita tuottoja ei ole kertynyt aiempien vuosien malliin, niin kulutkin ovat olleet muun muassa koronasta johtuvien matkustusrajoitusten vuoksi pienemmät. Henkilöstöä emme onneksi ole joutuneet irtisanomaan. Sen sijaan henkilöstö osallistui talkoisiin vaihtamalla lomarahojaan vapaiksi ja niinpä saimmekin nauttia kuluneena kesänä normaalia pidemmistä kesälomista.

Tätä kirjoittaessani ei vielä ole täysin selvillä, millaisiin lukuihin Avainmedian talous vuoden vaihtuessa päättyy, mutta olemme kutakuinkin tasapainossa tulojen ja menojen suhteen. Kiitollisina olemmekin saaneet todeta, että te, työmme tukijat, olette seisseet uskollisina rinnallamme! Monet ovat havainneet, että mediatyö on tässä tilanteessa se, mitä voi edelleen tehdä ilman rajoja ja rajoituksia.

Olemme todella kiitollisia teistä kaikista, jotka uhraatte rukouksia tai varojanne Avainmedian työlle! Se ei missään nimessä ole itsestään selvää, vaan edellyttää meiltä jokapäiväistä kilvoittelua, että olemme jatkossakin luottamuksenne arvoisia.

Mikäli et vielä ole tukijamme tai haluat lähteä tukemaan säännöllisesti työtämme, on se helpointa hoitaa verkkopankin kautta tekemällä kuukausittain toistuva automaattinen tilisiirto haluamallasi summalla. Lahjoituksesi voit kohdentaa valitsemalla oheisesta luettelosta sinun sydäntäsi lähinnä oleva kohde ja käyttämällä sen viitenumeroa maksun yhteydessä.

Meidän toiveemme on, että lahjoituksia saadaan mahdollisimman paljon Suurin tarve -kohteeseen, jolloin voimme käyttää varat kulloinkin akuuteimpaan kohteeseen. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit myös tehdä Avainmedian kanssa suoramaksulaskutussopimuksen, jolloin kuukausittainen lahjoittaminen hoituu sitä kautta automaattisesti sopivaksi katsomallasi summalla. Tästä mahdollisuudesta voit kysyä lisätietoja minulta, puh. 020 7414532.

Alkanut vuosi tulee varmasti olemaan haastava, mutta katsomme luottavaisin mielin tulevaisuuteen haasteista ja maailman myllerryksestä huolimatta. Monet kerrat olemme saaneet nähdä, miten Jumala tulee avuksemme juuri oikeaan aikaan, myös taloudessa.

Heli Väätäinen, Avainmedian talouspäällikkö

Avainmedian työkohteet ja niiden viitenumerot

Suurin tarve…………………….1 80001
Venäjänkielinen työ…………….1 10000
Suom.-ugrilainen työ ………… 1 14006
Arabi- ja muslimityö …………..1 20003
Juutalaistyö IVY-maissa……… 1 30006
Kiinan työ …………………………. 1 40009
Kotimaan mediatyö…………… 1 75003
Israeltyö……………………………. 1 30255

Avainmedia on mukana näissä erityishankkeissa:

Siperian lastenleirit …………..1 50109
Pohjois-Korea ……………………1 43006
Isi, tule kotiin!…………………… 1 11106
UskoTV ……………………………. 1 75003