Tellus-lähetyskonferenssi verkossa 27.3.2021

Tellus-lähetyskonferenssi järjestetään tänä vuonna online-tapahtumana 27.3.2021. Tapahtuman tuottaa Helsingin Saalem yhteistyössä Avainmedian, Fidan ja IK-opiston kanssa.

Tapahtuma koostuu kahdesta pääelementistä: nettikanavista (klo 16-19) ja lauantai-illan lähetysjuhlasta (alk. klo 19). 

Lähetysjuhlassa puhuu mm. Rob Ketterling, joka on River Valley -seurakunnan pastori USA:sta. Hän on myös kirjailija ja intohimoinen lähetystyön puolestapuhuja. Toinen puhuja on norjalainen Salt-seurakunnan pastori ja Norjan helluntailiikkeen johtaja Øystein Gjerme. Kolmantena puhujana on Helsingin Saalem-seurakunnan pastori, lähetystyöntekijä ja visionääri Mikä Yrjölä.

Tellus-kanavissa lähetystyötä lähestytään kolmesta näkökulmasta: lähettäjä, lähtijä ja lähetystyössä oleva. Kanavissa on mukana lähetystyön konkareita, junioreita tai muuten vaan Jumalan missiosta innostuneita miehiä ja naisia. Yhteensä 9 podcast-tyylistä kanavaa löytyy tänä vuonna YouTubesta ja Telluksen nettisivuilta, www.telluskonferenssi.fi. Lisäksi Avainmedia, Fida ja IK-opisto ovat tuottaneet sivuille runsaan määrän lähetystyöhön liittyvää näyttely- ja esittelyaineistoa.

Avainmedian ohjelmisto on jo itsessään ainutlaatuinen katsaus medialähetystyöhön, sen tuloksiin ja nykyhetkeen.

Telluksen näkynä on, että evankeliumi saavuttaisi koko maailman tämän sukupolven aikana. Konferenssin viesti vastuunkantajille kuuluu: Miten mahdollistamme tämän? Osallistujille puolestaan esitetään haaste: Miten voit olla mukana? 

Telluksen järjestäjät toivovat, että tapahtumaan osallistuja saa mukaansa lähetysinnostuksen ja polttavan tarpeen evankeliumin kertomiseen. 

Konferenssi pyrkii esittelemään myös työkaluja lähtijöille ja erilaisia lähetyspolkuja.

Konferenssiin osallistuminen on maksutonta, mutta järjestäjät kehottavat kaikkia kiinnostuneita rekisteröitymään Telluskonferenssi.fi -sivuilla, jotta myös vuoden 2022 konferenssin informaatio saavuttaa kohderyhmänsä ajoissa.