Koronavuonna arabikatsojat ryntäsivät nettiin ja someen etsimään tietoa elävästä Jumalasta.

Al Hayatilla hyvä palautevuosi

Jaa somessa

Koronapandemia ei estänyt evankeliumin levittämistä arabi- ja muslimimaailmaan vaan päinvastoin avautui jopa uusia työmahdollisuuksia.

Etenkin kevään suorat Facebook-lähetykset (parhaimmillaan 18 suoraa lähetystä viikossa) levittivät sanomaa tehokkaasti arabikatsojien rynnätessä nettiin ja sosiaaliseen mediaan etsimään lohdutusta ja elävää Jumalaa.

Vuonna 2020 Al Hayat sai yli 61 miljoonaa (tarkalleen 61 017 431) ns. katsojareaktiota (engl. viewer interactions), joihin kansainvälisten mediatoimijoiden tapaan lasketaan puhelut, kirjeet, teksti- ja ääniviestit, sähköpostit, videoiden katselukerrat ja niiden kommentoinnit, livelähetyksien palautteet ja kommentoinnit, YouTube-jaot ja kommentoinnit sekä Facebook-kommentit, Fb-videokatselut ja Fb-yksityisviestit.

Al Hayat -kanavan suoratoistolähetyksiä katsottiin yli 119 miljoonaa kertaa (119 063 393) ja ladattiin yli viisi miljoonaa kertaa (5 261 071). Nykyajan tekniikka mahdollistaa näinkin tarkkojen lukujen saannin. Yli 7 000 katsojaa ilmoitti tulleensa uskoon Al Hayatin kautta.

Al Hayat

TV-lähetykset 24 tuntia joka päivä satelliittitelevision, internetin ja älypuhelimien kautta

25 Facebook-sivustoa – 1,78 miljoonaa seuraajaa

9 YouTube-kanavaa – 405 000 tilaajaa

Jälkihoito

Kirjallisuustyö – evankeliointiin ja opetuslapseuttamiseen

Islamin ja koraanin tutkimus

Some- ja nettityön koulutus

15 toimipistettä 11 maassa: Suomi, USA, Kanada, Ruotsi, Saksa, Israel, Jordania, Egypti, Marokko, Australia, Brasilia

Al Hayatin työtä johtaa Avainmedian arabiosaston johtaja Aaron Ibrahim apunaan eri maanosissa asuvat aluejohtajat.

Tue kohdetta – lahjoita