Yhteistyö Kaakkois-Aasian muslimien evankelioimiseksi somen kautta.

Kaakkois-Aasiaan evankeliumia muslimeille somen kautta

Jaa somessa

Al Hayat on aloittamassa Kaakkois-Aasian maissa kansainvälistä yhteistyötä, jonka tavoitteena on evankelioida alueen muslimeja median ja sosiaalisen median kautta. Vuoden alusta alkaen on käyty 30 neuvottelua yhteistyöstä ja työn organisoimisesta.

Työ käynnistyy varsinaisesti syksyn aikana.

Keväällä pidettiin kaksi opetuswebinaaria Kaakkois-Aasian maiden ex-muslimeille ja niille, jotka tekevät muslimityötä tuolla alueella. Ensimmäisessä seminaarissa osallistujia oli noin 90 ja toisessa 70.

Osallistujia oli yli kymmenestä eri maasta kuten Filippiineiltä, Singaporesta, Indonesiasta, Bruneista, Thaimaasta, Sri Lankasta, Malesiasta, Bangladeshista, Pakistanista, Ranskasta ja Saksasta.

Kouluttajina oli Communio Messianicaan (kansainvälinen ex-muslimiverkosto) kuuluvia tahoja kuten internetin kautta muslimeja tavoittavien järjestöjen edustajia sekä Al Hayatin työntekijöitä.

Webinaareissa opetettiin mobiili- ja sisältötuotannoista sosiaaliseen mediaan, some-markkinoinnista ja turvallisuudesta sekä kuinka vastata muslimien esittämiin kysymyksiin.

Webinaareissa huomattiin opetuksen valtava tarve.

Uskoon tulleet muslimit Kaakkois-Aasiassa ja siellä muslimityössä olevat työntekijät ovat innokkaita tavoittamaan muslimeja median ja sosiaalisen median kautta. Koulutusta on odotettu pitkään.

Palautteita Kaakkois-Aasian webinaareista

Kiitos paljon opetuksesta! Tähän saakka en tiennyt paljoakaan Facebookin käytöstä, mutta nyt sain tietoa. Yritän jakaa oppimaani tiimilleni, ystävilleni ja perheenjäsenille. – Lilisa

Vaimoni ja minä teemme työtä saavuttamattomien kansojen parissa. Koimme hyvin tärkeäksi kaiken tiedon ja opetuksen saamisen sosiaalisen median käytöstä. Kiitos, jos lähetätte muistin virkistykseksi opetuksessa käytettyä materiaalia. – Kevin

Kiitos kaikille opettajille! Opetus oli erittäin mielenkiintoista, käytännönläheistä ja hyödyllistä. – Sabine

Tue kohdetta – lahjoita