Rukouksia, ohjelmia ja apua Afganistaniin

Apua lähti heti Avainmedialta Afganistaniin

Jaa somessa

Avainmedia tarttui ripeästi toimeen, kun Afganistanin kansan ja afganistanilaisten kristittyjen kriisi alkoi elokuussa.

– Tuemme luotettavaa järjestöä (turvallisuussyistä nimeä ei kerrota julkisuuteen), jonka kautta olemme välitämme rahallista tukea sikäläisten kristittyjen elossa pysymiseen. Tiedämme, että järjestö kykenee toimittamaan rahallista apua perille Kabuliin pienissä erissä, raportoi Avainmedian arabi- ja muslimiosaston johtaja Aaron Ibrahim.

Varat menevät kristittyjen perheiden auttamiseen, erityisesti heidän elintarvikehuoltoonsa, vuokrien maksuun ja muihin asumiskuluihin. Useimmat kristityt ovat joutuneet jättämään kotinsa ja etsimään piilopaikan.

Avainmedian kumppani Mohabat TV päätti lisätä darin- ja farsinkielisen rukousohjelman tuotantoa.

– Yhden viikoittaisen rukousohjelman asemesta heidän afgaanijuontajansa Hossain (tunnetaan tv-nimellä Latif) tekee nyt viisi suoraa lähetystä viikossa darin ja farsin kielillä.

Ohjelmat näkyvät Afganistanin lisäksi Mohabat TV:n koko katsoja-alueella Euroopassa, Keski-Aasiassa, Venäjällä, jopa Mongoliassa ja Kiinassa (satelliitit ovat Eutelsat Hotbird 13B ja Eutelsat E7B) sekä tietysti netissä, älypuhelimissa ja Al Hayat -kanavallamme. Tuemme näiden ohjelmien tuotantoa, kertoo Ibrahim.

– Ehdottomasti tärkeintä on esirukous! muistuttaa Ibrahim.

Avainmedia auttaa afganistanilaisia kristittyjä katastrofikassansa kautta.

Tue kohdetta – lahjoita