Muslimitaustaiset työntekijät kaipaavat opetusta seurakunnan perustamisesta.

Muslimitaustaisille työntekijöille seminaari Turkissa

Jaa somessa

Al Hayat -kanavan tiimi ja ex-muslimiverkosto Communio Messianica järjestivät kesällä nelipäiväisen seminaarin, jonka teemana oli ”Terveen seurakunnan terve johtajuus”.

Kaikki osallistujat olivat entisiä muslimeja ja ovat jo mukana hengellisessä työssä.

Muutamat heistä olivat aiemmin muslimifanaatikkoja, mutta kohdattuaan Jeesuksen he ovat nyt täynnä Hänen rakkauttaan ja näkyä viedä Kristuksen valoa ja pelastussanomaa muslimimaailmaan.

Paikaksi oli valikoitunut viisumisyistä ja sijainnin perusteella Turkki. Osanottajia saapui Algeriasta, Egyptistä, Sudanista, Israelista, Burkina Fasosta, Senegalista, Syyriasta, Irakista, Jordaniasta ja Turkista. Yhteensä osanottajia oli 36. Seminaarin opettajat olivat Saksasta, Suomesta ja Yhdysvalloista.

Seminaarissa oli useita opetustilaisuuksia ja paljon ryhmätyöskentelyä.

Yksi opetuksien pääpainotuksista oli oman hengellisen elämän hoitaminen ja syventäminen.

Aiheelle oli suuri tarve kuten eräs osanottaja totesi:

– Olin niin kiireinen, että Jumala-suhteeni alkoi jo kärsiä. Työ tuli tärkeämmäksi kuin Jumala ja oman Jumala-suhteeni vaaliminen. Aina oli vain kiire, kiire, kiire.  Aloin jo menettää työnäkyäni. Tämä seminaari herätti minut. Sain tarvitsemaani opetusta ja ohjausta. Nyt näkyni on palannut, jopa vahvistunut. Kiitos, kun järjestitte tällaisen seminaarin meille!

Avainmedian arabiosaston ja Al Hayatin johtaja sekä Communio Messianican hallituksen puheenjohtaja Aaron Ibrahim totesi:

– Muslimitaustaiset työntekijät kaipaavat opetusta seurakunnan perustamisesta.

Ennen seurakunnan perustamista on peruskallion oltava kunnossa eli seurakunnan perustajien ja johtajien on itse oltava terveellä pohjalla.

”Terveen seurakunnan terve johtajuus” -seminaarille on suunniteltu jatkoa.

Tue kohdetta – lahjoita