Avainmedian omien ja sen kumppanien raporttien mukaan uskoon tulojen määrä on 30 200 ihmistä tämän vuoden tammikuusta elokuuhun.

Raportteja muslimien uskoon tuloista saapuu Avainmedialle jatkuvasti

Jaa somessa

Tänä vuonna on elokuuhun mennessä 30 200 muslimia löytänyt Kristuksen Avainmedian ja sen yhteistyökumppaneiden evankelioimistyön kautta. Tieto selviää Avainmedialle saapuvista seurantaraporteista.

Tämä tarkoittaa, että jopa joka kymmenes minuutti joku muslimi hylkää islamin ja alkaa seurata Jeesusta.

Lukuun on laskettu niin Avainmedian Al Hayat -kanavan kuin sen läheisten kumppaneiden Mohabat TV:n, Shelanu TV:n, Kanal Hayatin, somalityön kuin Brasilian Al Hayatin kautta uskoon tulostaan kertoneet ihmiset.

­– Lisäksi on paljon niitä, jotka eivät ilmoita meille uskoon tulostaan. Vain taivas tietää lopulliset määrät, sanoo Avainmedian arabiosaston ja Al Hayatin johtaja Aaron Ibrahim.

Al Hayat tehokkain

– Al Hayat on arabiankielisistä kristillisistä kanavista tehokkaimpia, Ibrahim tietää.

Al Hayat perustettiin 2003 Avainmedian ja yhteistyötahon toimesta. Se on alusta asti julistanut median keinoin Jeesusta arabiankielisille katsojille. Se paljastaa pelottomasti, mutta kuitenkin kunnioittavasti, islamin oppeja muslimimaailmassa.

– Uskoon tulleiden määrä alkoi kasvaa jyrkästi vuodesta 2012 alkaen, kun Al Hayat laajensi näkyvyyttään sosiaalisessa mediassa, Ibrahim kertoo.

Lisäksi kanava on lisännyt eri arabian kielen murteille tehtävien ohjelmien määrää.

­– Al Hayat mainitaan usein myös arabien sekulaareissa medioissa. Esimerkiksi äskettäin ohjelmantekijämme Wahidin kommenttiin reagoitiin joka ikisessä mediassa. Tämänkin asian Jumala on kääntänyt eduksemme, sillä tietous olemassaolostamme leviää kuin itsestään yhä laajemmalle muslimien keskuuteen.

Tue kohdetta – lahjoita