Maailmanlaajuinen rukousrinki ex-muslimien tukena.

Rukouspäivä ex-muslimien puolesta 18. marraskuuta

Jaa somessa

Maailmanlaajuinen rukousrinki uskoon tulleiden muslimien tukena.

Maailmanlaajuinen rukouspäivä uskoon tulleiden muslimien kanssa ja puolesta järjestetään tänäkin vuonna 18. marraskuuta.

Idean rukouspäivästä sai Avainmedian arabiosaston ja Al Hayatin johtaja Aaron Ibrahim.

Uskoon tulleet muslimit kokevat paljon vainoa ja painostusta. Usein perhe, suku ja yhteiskunta hylkivät Jeesusta seuraamaan lähteneitä muslimitaustaisia uskovia.

”Et ole yksin” onkin valikoitunut Rukouspäivän teemaksi, jotta ex-muslimit saisivat kokea, että heistä välitetään: maailmanlaajuinen rukousrinki on heidän tukenaan.

Suora lähetys 18.11. Avainmedian studiolta

Rukouspäivänä lähetetään tänäkin vuonna kaksituntinen englanninkielinen suora lähetys, joka tulkataan arabiaksi, farsiksi, turkiksi ja urduksi.

Suora lähetys näkyy 73 kanavan kautta. Näkyvyysalueen suuruutta kuvaa, että alueella asuu lähes 800 miljoonaa ihmistä.

Rukouspäivässä on mukana uskovia, seurakuntia ja kansainvälisiä lähetysjärjestöjä ympäri maailmaa kuten Keski-Euroopan evankeliset seurakunnat sekä Latinalaisen Amerikan helluntai- ja baptistiunionit, joiden parissa järjestetään seurakunnissa ympärivuorokautisia rukousvartioita.

Miljoonia rukoilijoita ympäri maailmaa

Rukoile sinäkin ex-muslimien ja myös muslimimaailman herätyksen puolesta marraskuun 18. päivänä. Voit seurata englanninkielistä suoraa lähetystä perjantaina 18.11. klo 19–21 osoitteessa uskotv.fi. Lähetyksen juontavat Aaron Ibrahim ja marokkolaistaustainen Imane. Ylistysmusiikkia esittää Naser Musa. Rukouspäivän englanninkielisellä sivustolla mbbglobal.net on rukousaiheita, joiden puolesta voit rukoilla.

Tue kohdetta – lahjoita