Uusi konflikti pahentaa entisestään kaikkein heikoimmassa asemassa olevien sudanilaisten tilannetta.

Avainmedia toimittaa apua Sudaniin

Jaa somessa

Sudanin pitkä sisällissota on traumatisoinut jo lähes kaikkia sudanilaisia. Nyt uusi konflikti koskettaa erityisesti leskiä, yksinhuoltajaäitejä ja vanhuksia sekä muutoinkin hyljeksittyjä ja vainottuja uskoon tulleita muslimeja. 

Avainmedia on ollut mukana Darfurin ja Khartumin evankeliointityössä. Alueella on ollut herätystä ja olemme auttaneet jälkihoitotyössä, kun yli tuhat muslimia on tullut uskoon. Saimme soiton Light of Christ -seurakunnan pastori Mohamedilta, joka pyysi esirukousta ja apua, koska ihmisillä ei ole ruokaa. Surmansa on saanut myös kolme pastoria, joiden puolisot ja lapset ovat jääneet yksin ja tarvitsevat nopeasti apua. Uskovia on loukkaantunut räjähdyksissä. Al Fashirissa kirkko on tuhoutunut.

Saimme jo mukaan kaksi muuta yhteistyötahoa ja hätäapukassastamme lähtee nyt ensimmäinen avustus Sudanin uskoville, että edes joksikin aikaa saataisiin mahdollisimman monille järjestettyä päivittäinen ruoka-annos.

Tue sudanilaisia sisariamme ja veljiämme rukouksin!

Voit lahjoittaa Avainmedian hätäapukassaan

Saaja: Avainmedia Lähetysjärjestö ry

Danske Bank: FI56 8000 1800 1807 55

Viite: 83001

Kiitos tuestasi!

Tue kohdetta – lahjoita