Gabot tavoittavat yhä useampia etenkin Somaliassa.

”Somalien asenteet muuttumassa vähitellen”

Jaa somessa

– Neljän viimeksi kuluneen kuukauden aikana 217 somalimuslimia on ottanut Jeesuksen vastaan palvelutyömme kautta, raportoivat Shania ja Shino Gabo tuoreimpia kuulumisiaan.

Gabot ovat entisiä muslimeja, jotka evankelioivat median eri keinoin someleja niin Afrikassa kuin muissa maissa.

”Tavoitamme yhä useampia ”

– Tavoitamme yhä useampia etenkin Somaliassa. Olemme huomanneet somalien asenteiden muuttuvan hitaasti mutta varmasti evankeliumia kohtaan.

– Ihmisten uskaltavat kyseenalaistaa, mitä heidät on kasvatettu uskomaan! Tämä on suuri muutos.

– Monet soittavat meille ja lähettävät viestejä WhatsAppissa, sosiaalisen median kanavissamme ja katsovat videoitamme TikTokissa. 

Gabot ovat ottaneet lapsensa mukaan evankeliointityöhönsä.

– Tyttäremme neuvoo kristittyjä nuoria somalinaisia. Hän on valmistunut psykologian maisteriksi, ja hän on aina ollut kiinnostunut auttamaan vastauskoontulleita somalialaisia.

Tytär mentoroi aiemmin oppimisvaikeuksista kärsiviä ihmisiä maallisessa työssään.

– Hänen sydämensä palaa somaleille, joita hän haluaa auttaa parantumaan traumoistaan, etenkin, koska hänellä on ensikäden tietoa, mitä voi seurata islamin hylkäämisestä.

– Jumala kehotti ennen viime joulua häntä aloittamaan nuorten somalinaisten auttamisen. Työ on ollut hedelmällistä ja osallistujat ovat sanoneet tuntevansa olonsa aiempaa kevyemmäksi istuntojen jälkeen. Tyttäremme aloittaa istunnon rukouksella ja päättää rukoukseen. He keskustelevat pääasiassa traumoista ja muustakin, mistä asiakas haluaa puhua.

“Epäuskoiset puhuvat totta”

– Eräs somalikristitty mies kertoi meille äskettäin todistuksen äidistään, Gabot kertovat.

– Mies kertoi meille, että hän oli eräänä päivänä hämmästyksekseen huomannut äitinsä katsomassa videoitamme, ja hän kysyi, mitä tämä katseli.

– Äiti kertoi, että hän katselee ”näitä epäuskoisia”. ”Mutta se, mitä he sanovat, on täyttä totta!” oli yllättävä kommentti.

– Äiti oli samaa mieltä etenkin paljastamistamme islamin valheista. Nyt äiti on kiinnostunut tietämään lisää.

– Rukoilkaa tämän äidin ja muiden somalimuslimien puolesta, että löytäisivät tosi Jumalan, Gabot pyytävät.

Tue kohdetta – lahjoita