Tapaamiset Al Hayatin opetustiimiläisten kanssa ovat erittäin tärkeitä uskoon tulleiden hengellisessä kasvussa.

Yli 400 ex-muslimin ryhmä saa nyt opetusta Egyptissä

Jaa somessa

Kerroimme kaksi kuukautta sitten Avainmedian arabiosaston saamasta Ylä-Egyptin ortodoksikirkon avunpyynnöstä. Siellä on yli 400 uskoon tullutta, jotka kaikki ovat muslimitaustaisia. Al Hayatin jälkihoitotyöntekijöitä lähti heti paikalle, ja tiimiläiset matkustavat nyt Ylä-Egyptiin joka viikko opettamaan uskoon tulleita muslimeja.

Kristillinen opetus on ollut tervetullutta ja oppilaat innostuneita. Eräs ex-muslimimies oli tullut uskoon jo kahdeksan vuotta sitten, mutta ei ollut saanut mitään opetusta eikä hänellä ollut yhteyttä muihin ex-muslimeihin eikä paikallisuskoviin. Mies oli saanut jostain käsiinsä Matteuksen evankeliumin. Se oli hänen ainoa hengellinen oppimateriaalinsa, jota hän luki uudelleen ja uudelleen osaten sen viimein jo ulkoa. Mies on hyvin kiitollinen tiimiläistemme opetuksesta ja eniten hän on iloinnut saamastaan arabiankielisestä koko Raamatusta!

Ylä-Egyptissä on isoja kaupunkeja ja paljon pieniä kyliä. Suuri osa näistä neljästäsadasta uskoon tulleesta asuu Ylä-Egyptin köyhissä kylissä. Harvalla on kotonaan älypuhelin internetistä puhumattakaan. Monella on käytössään Nokian vanha puhelinmalli. Koska nettikokouksia heidän kanssaan ei ole mahdollista järjestää, ovat tapaamiset opetustiimiläistemme kanssa erittäin tärkeitä uskoon tulleiden hengellisessä kasvussa.

– Ylä-Egyptin uskoon tulleiden muslimien ryhmä teettää paljon ylimääräistä työtä Egyptin tiimillemme ja tarvitsemme lisää työntekijöitä, kertoo Avainmedian muslimityön ja Al Hayat -kanavan johtaja Aaron Ibrahim.

– Muista asiaa rukouksin ja tue mahdollisuuksiesi mukaan!

Tue kohdetta – lahjoita