Pelkkä ohjelmien teko ja lähettäminen eivät riitä vaan on autettava ja opetettava ohjelmien kautta uskoon tulleita.

Mediatyö on kokonaisvaltaista evankeliointi- ja opetustyötä 

Jaa somessa

– Mediatyö ei ole pelkästään ohjelmien tekoa, joka on vain yksi osa mediatyön kokonaisuudesta, tähdentää Al Hayatin johtaja, Aaron Ibrahim

– Työhömme on aina kuulunut kokonaisvaltainen työ: evankeliointi, jälkihoito, opetuslapseuttaminen, palvelustyöhön varustaminen sekä seurakuntien vahvistaminen ja istuttaminen. Pelkkä ohjelmien teko ja lähettäminen eivät riitä vaan on autettava ohjelmien kautta uskoon tulleita, etteivät he jäisi ypöyksin muslimiyhteisön keskelle eivätkä saisi uskovien tukea ja kristillistä opetusta, Ibrahim toteaa.

– Uskoon tulleet muslimit ovat innokkaita Raamatun opiskelijoita.

Esimerkiksi Pohjois-Afrikan maiden suurimmissa kaupungeissa on Al Hayatin tukemia tai täysiaikaisesti kannattamia paikalliskontakteja, jotka ovat mukana näissä työmuodoissa.

Egyptissä tehdään mittavaa jälkihoitotyötä yhdessä paikallisuskovien ja -seurakuntien kanssa. Siellä on myös painettu paljon kirjallisuutta ja traktaatteja. Traktaatteja on jaettu useissa maissa myös katuevankelioinnissa. 

Marokkoon on viety Raamattuja ja tuettu paikallisseurakuntia uskoon tulleiden jälkihoidossa ja opetuslapseuttamisessa sekä järjestetty mediakoulutusta sosiaalisen median käytöstä. 

Algeriassa on muun muuassa autettu mediatyön alkuun lahjoittamalla tv-kalustoa. 

Al Hayatilla on tiimejä myös Lähi-idässä, Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa ja Euroopassa. 

Sudanissa olemme tukeneet darfurilaisten parissa tehtävää evankeliointi- ja jälkihoitotyötä. Tämän työn kautta on viime aikoina Darfurissa yli tuhat muslimia tullut uskoon ja uusia seurakuntia on perustettu.

Tue kohdetta – lahjoita