Tekoälyn käyttö helpottaa jälkiseurantaa.

Al Hayat tekoälyn käytön suunnannäyttäjänä ja edelläkulkijana 

Jaa somessa

Arabiankielinen Al Hayat pyrkii aina käyttämään uusinta mediateknologiaa, jotta evankeliumi leviäisi mahdollisimman tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti muslimimaailmaan. 

Uusin työkalu on tekoälyn käyttö katsojien palautteiden käsittelyssä. 

Tekoäly nopeuttaa vastaamista

– Tekoäly tulee nopeuttamaan ja helpottamaan evankeliointi- ja opetuslapseuttamistyötämme huomattavasti. Sen avulla muslimit saavat nopeasti vastauksia kysymyksiinsä kristinuskosta ja islamista uskoon tulleen muslimin näkökulmasta vastattuna, selittää kanavan johtaja Aaron Ibrahim tekoälyn mahdollisuuksia. 

– Eräät tiimiläisemme ovat opiskelleet tekoälyn käyttöä yli kaksi vuotta, koska on tärkeää, että se osataan valjastaa oikein muslimityöhön.

– Tiettävästi mikään muu kristillinen arabikanava ei ole vielä integroinut työhönsä tekoälyn käyttöä. Al Hayat on tässäkin pioneeri ja toivottavasti muutkin tulevat pian perässä! 

Aallonharjalla perustamisestaan lähtien

Arabiankielinen Al Hayat on perustamisestaan lähtien seurannut tekniikan ja mediavälineiden kehitystä ja valjastanut ne heti evankeliumin ja opetuslapseuttamisen välineiksi muslimityössään.

Internet kotisivuineen ja keskustelukanavineen avasivat ovet muslimikoteihin saakka. Näin alettiin tavoittaa suuria joukkoja, mutta internet mahdollisti myös henkilökohtaisen ja entistä turvallisemman tavan evankelioida ja keskustella kiinnostuneiden ja uskoon tulleiden muslimien kanssa. 

Al Hayatin kolmen eri kotisivuston ja jopa 25 Facebook-sivuston kautta saa monipuolista materiaalia ja kirjallisuutta sekä voi lähettää kommentteja ja kysymyksiä. Al Hayatin YouTube-kanavilla on 460 000 tilaajaa. 

Yhteydenpito ja hengelliset tilaisuudet muslimitaustaisten uskovien kanssa sekä työntekijöiden omat hengelliset kokoukset ja työpalaverit sujuvat näppärästi nettiympäristössä. Se mahdollistaa myös uskovien yhteyden silloin, kun jollain alueella ei ole turvallista kokoontua fyysisesti yhteen. 

Kun sosiaalinen media rynnisti maailmaan, nappasi Al Hayat sen edut käyttöönsä. Netti- ja someympäristössä työskentelevien Al Hayat -tiimien osaamista päivitetään koko ajan, ja tiimit oppivat jatkuvasti lisää huipputeknologian käytöstä muslimien tavoittamiseksi. 

Netti-, some- ja videokoulutuksia on järjestetty uskoville ja työntekijöille Pohjois-Afrikassa, Turkissa ja Kaakkois-Aasiassa.

Kuva: Unsplash

Tue kohdetta – lahjoita