Työntekijät saivat raskaan työnsä lomassa viettää hetken yhdessä ja rakentua hengellisesti.

Turkin maanjäristysalueiden evankelistoille järjestettiin lepo- ja virkistytauko

Jaa somessa

Heinäkuun alussa Al Hayat ja ex-muslimiverkosto, Communio Messianica, järjestivät yhteiset lepo- ja rakentumispäivät Turkissa asuville osanottajille. Sekä osanottajat, joita oli 40, että järjestäjät olivat kaikki entisiä muslimeja, jotka nyt ovat täysiaikaisesti evankeliumin työssä. Mukana olivat myös heidän puolisonsa.

Yksi päivien järjestelyvastaavista ja vetäjistä oli Al Hayatin johtaja Aaron Ibrahim Avainmedialta.

– Yhtään saarnaa ei pidetty, mutta silti saimme kuulla varmaan elämämme parhaimpia saarnoja ja opetuksia, kun levon ja ruokailun lomassa jaettiin uskoontulotodistuksia ja kerrottiin kokemuksista, Jumalan ihmeteoista ja johdatuksesta. Kuulimme myös uutisia Turkin maanjäristysalueiden avustustyöstä. Siellä työskennelleet olivat hyvin uupuneita ja tauko tuli tarpeeseen. Rukoilimme paljon yhdessä.

Kaikki osanottajat olivat kiitollisia lyhyestäkin hengähdystauosta ja mahdollisuudesta tutustua toisiin ja viettää aikaa muiden samankaltaisten työntekijöiden kanssa. Eräs osanottaja totesi:

– Olimme ihan ihmeissämme, ettei meille saarnattukaan kuten usein muiden tahojen järjestämissä kokoontumisissa, joihin puhujia on tuotu ulkomaita myöten saarnaamaan meille aamusta iltaan. Yhdessäolo on kulttuurissamme tärkeää. Nyt saimme kokea perheyhteyttä, levähtää, rakentua yhteisestä uskosta, kuulla muiden muslimitaustaisten työntekijöiden huolista, haasteista ja kommelluksistakin. Yhdessä nauraminen teki hyvää. Nämä neljä päivää olivat hengellisesti erittäin antoisia ja ikimuistoisia. Tästä sai paljon uutta potkua tuleviin vaativiin työpäiviin!

Tue kohdetta – lahjoita