Odotettu kirjauutuus on nyt ilmestynyt: ”Islamin muureja murtamassa – Arabipojan tie muslimien herättäjäksi”.

Uutuuskirja – Aaron Ibrahimin elämäkerta!

Jaa somessa

Nelisenkymmentä vuotta sitten ei juurikaan ollut totuttu uutisiin muslimin kääntymisestä kristityksi. Kun suomalaistunut Israelin arabi Aaron Ibrahim tuli Kuopiossa uskoon, siitä alkoi tapahtumaketju, jonka seurauksena tällaisista uutisista on tullut jokapäiväisiä.

Muslimiperheessä kasvaneena islamin usko oli Aaronille tuttua, ja juuri siksi hän päätti Jeesuksen seuraajaksi tultuaan käyttää elämänsä kertoakseen omasta mullistavasta kokemuksestaan muslimeille eri maissa.

Ruotsista alkanut pienimuotoinen evankeliointi on sittemmin paisunut maailmanlaajuiseksi medialähetystyöksi ja uskoon tulleiden kouluttamiseksi. Jeesus on tullut tutuksi islamiin pettyneille ihmisille niin television, sosiaalisen median kuin kirjallisuudenkin kautta. Vaikka rakkauden sanoman kuulleiden lukumäärät lasketaan miljoonissa, silti keskiössä on aina yksittäinen ihminen, jonka elämä muuttuu. Ja siinä muutoksessa tarvitaan rinnalla kulkemista. Tämä kaikki on ollut osa Aaron Ibrahimin näkyä.

Tilaa tämä uutuuskirja ja lue, mistä kaikki on saanut alkunsa ja miten Kristus koskettaa tänä päivänä eri tilanteissa Jumalaansa etsiviä ihmisiä eri puolilla muslimimaailmaa.

Hinta 28 €. 346 sivua, pehmeäkantinen, mustavalkokuvitus.

Tilaa Avainmedian kaupasta: avainmedia.org/kauppa tai sähköpostilla tilaukset@avainmedia.org tai puhelimella 020 7414 530 (ma–ke klo 10–12 ja 13–15)

”’MOSSADIN AGENTTI’, ’petturi’, ’sionisti’ sekä kaikki mahdolliset kirosanat, jotka vain voi kuvitella. Niiden 35 vuoden aikana, joina olen tehnyt kristillistä työtä muslimien keskuudessa, minua on nimitelty kaikilla noilla ilmauksilla. Lähetystyöntekijänä olen suhtautunut noihin solvauksiin kuin kunniamerkkeihin. Ne osoittavat, ettei työmme ole ollut turhaa ja että sanomamme on koskettanut ihmisiä ja herättänyt tunteita – jopa siinä määrin, että jotkut ovat suuttuneet, mutta monet myös muuttuneet – Jeesuksen seuraajiksi.”

Tue kohdetta – lahjoita