Avainmedia Lähetysjärjestö hakee

Hallintosihteeriä

Avainmedia lähetysjärjestö on vuonna 1955 perustettu helluntailiikkeen medialähetysjärjestö, joka toimii yhteistyössä eri kristillisten järjestöjen kanssa Suomessa ja ulkomailla. Yhdistyksen tarkoitus on evankeliumin levittäminen sähköisten viestimien ja painotuotteiden välityksellä. Avainmedian monipuolisissa tehtävissä työskentelee Keravan toimistolla ja studiolla 25 kansainvälistä osaajaa.

Etsimme nyt

Hallintosihteeriä

huhtikuussa 2024 alkavaan, kokoaikaiseen työhön.

Hallintosihteerinä pääset osaksi innostunutta ja eteenpäin katsovaa johdon tiimiämme. Vastaat sihteerin tehtävistä, raportoinnista ja arkistoinnista. Toimit yhteyshenkilönä tilitoimistoon ja vastaat henkilöstö- ja taloushallinnon valmistelevista tehtävistä kuten budjetin valmistelusta johtoryhmän kanssa. Asiakaspalvelu, asiakasrekisterin ylläpito sekä lupa-asioiden ja sopimusten valmistelu kuuluvat myös tehtäviisi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

Työssä menestymistä edesauttavat hyvät yhteistyötaidot.

Tarjoamme sinulle:

Työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen (KjTes) mukaisesti. Tiedustelut sekä vapaamuotoiset hakemukset ja CV 12.3.2024 mennessä Avainmedian toiminnanjohtajalle: eero.antturi(at)avainmedia.org / 040 7520 501.

Tehtävä täytetään 1.4.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.