fbpx

Arabit ja muslimit

Evankeliumia arabi- ja muslimimaailmaan

Avainmedia välittää evankeliumia arabiaksi satelliittitv-lähetysten, älypuhelinsovellusten, internetin, sosiaalisen median, radion ja kirjallisuuden kautta. Työ tavoittaa arabiankielisiä ympäri maailman ja Avainmedia saa arabiankielistä palautetta yli 180 maasta. Vuonna 2019 toiminnan tuloksena saatiin 46 miljoonaa katsojapalautetta ja -kommenttia. Arabiankielinen Al Hayat -kanava on saanut vuodesta 2003 lähtien yli 300 miljoonaa palautetta. Sosiaalinen media tavoittaa arabiankieliset ja sitä käytetäänkin hyödyksi evankelioinnissa ja opetuslapseuttamisessa.

VUOTUINEN KANSAINVÄLINEN RUKOUSPÄIVÄ EX-MUSLIMIEN PUOLESTA 18.11.

Avainmedia ja Communio Messianica (maailmanlaajuinen ex-muslimiverkosto, jossa on edustajia yli 80 maasta) järjestävät ensimmäisen Kansainvälisen Rukouspäivän 18.11.2020 uskoon tulleiden muslimien puolesta. Mukana on toista kymmentä miljoonaa rukoilijaa eri puolilta maailmaa. Tietoa Rukouspäivästä ja sen ohjelmasta suomeksi: https://avainmedia.org/rukouskampanja-ex-muslimien-puolesta-18-11/

www.mbbglobal.net

Arabia – Al Hayat

http://www.hayatv.tv

Ns. klassisen arabian lisäksi Avainmedia on aloittanut ohjelmatuotannon eri arabian murteilla. Nämä ovat saaneet huikean suosion koskettaen arabikatsojien sydämiä ja mm. YouTube-kanavilla jaksoilla on ollut satoja tuhansia katsojia. Ohjelmatuotannossa on jo sarjat Saudi-Arabian, Marokon, Sudanin, Egyptin, Kuwaitin, Irakin, Jemenin ja Libyan murteilla.

Satelliittitelevisiolähetyksinä:

  • Nilesat – Downlink frequency: 11393 MHz / Polarity: Horizontal / Symbol Rate: 27,500 / FEC: 3/4

Digitaalisesti:

Voit tilata veloituksetta infokortteja, jossa tietoja arabiankielisestä Al Hayatista: info@avainmedia.org

Turkki – Kanal Hayat

http://kanalhayat.tv

Avainmedia on mukana pohjoismaisessa yhteistyöprojektissa turkinkielisille ja turkinsukuisille kansoille suunnatulla 24-tuntisella Kanal Hayat -satelliittikanavalla. Sen ohjelmat näkyvät myös älypuhelinsovelluksina ja kanavan kotisivulla.

Turkinkielinen palautemäärä ovat kasvanut kovaa vauhtia. Paikallistyöntekijöiden mukaan kanavalla on nykyään merkittävä osuus, että Turkkiin syntyy uusia seurakuntia. Sosiaalinen media, Facebook ja Twitter, ovat myös turkinkielisessä tv-työssä tärkeitä ja sitä kautta saadaan paljon palautetta ja kommentteja.

Satelliittitelevisiolähetyksinä:

  • Hotbird – Location: 13° Doğu / 12,303 GHz Dikey / 27,500 Sembol/Saniye / FEC: 3/4

Digitaalisesti:

Voit tilata veloituksetta infokortteja, jossa tietoja turkinkielisestä Kanal Hayatista: info@avainmedia.org

Urdu – Zindagi

http://www.zindagitv.com

Urdunkielinen tv-työ käynnistyi alkuvuonna 2013 Zindagi TV-nettikanavalla. Se on myös ladattavissa älypuhelimiin ilmaisena sovelluksena. Työ laajentui samana vuonna, kun ensimmäinen urdun kielellä islamia haastava kristillinen satelliittikanava, ZindagiTV, käynnistyi suositun PAKSAT-satelliitin kautta. Kohdealueina on erityisesti Pakistan, Pohjois-Intia, Bangladesh ja Afganistan.

Urdunkielistä tv-projektia vetää Avainmedian pitkäaikainen ja tunnettu ulkomainen yhteistyökumppani. Avainmedia on mukana tv-tuotannossa ja auttaa taloudellisesti kanavan toiminnassa.

Satelliittitelevisiolähetyksinä:

  • PAKSAT-1R – Downlink frequency: 4,037 MHZ / Polarization: Vertical / Band: C-Band/ Symbol Rate: 4,800 / FEC: 3/4 or 7/8

Digitaalisesti:

  • iPhone-sovelluksena: ZindagiTV

Voit tilata veloituksetta infokortteja, jossa tietoja urdunkielisestä ZindagiTV:stä: info@avainmedia.org

Farsi – Mohabat

http://www.mohabat.tv

Avainmedia on ollut mukana usean vuoden ajan farsinkielisessä työssä antaen studio- ja kuvauskalustoaan sekä henkilökuntaa farsinkielisten tv-ohjelmien tuotantoon.

Satelliittitelevisiolähetyksinä:

  • Hotbird 6 – Location: 13° East /Transponder 134 / Downlink frequency: 11,200 MHZ / Polarity: Vertical / Symbol Rate: 27,500 / FEC: 5/6

Voit tilata veloituksetta infokortteja, jossa tietoja farsinkielisistä evankelioivista ohjelmista: info@avainmedia.org

Somali – Jidkajanada

http://jidkajanada.com

Avainmedia on avannut somalinkielisen internet-sivuston, jota ylläpitää somalipariskunta. He evankelioivat somaleja nettiympäristössä ja sosiaalisen median kautta tavoittaen ympäri maailmaa asuvia somaleja.Tähän mennessä he ovat saaneet rukoilla yli viiden tuhannen somalin uskoontulon puolesta. Somalinkielisellä sivustolla on tv-ohjelmia ja lähes kaikki saatavissa oleva somalinkielinen materiaali ja myös sähköinen Raamattu.

Voit tilata veloituksetta infokortteja, joissa tietoja somalinkielisistä nettisivuistamme: info@avainmedia.org

Al Hayatilla ohjelmia tauotta vuoden jokaisena päivänä

Arabiankielinen Al Hayat -kanava perustettiin 2003 ja on Avainmedian hallinnoima. Kanavan rohkeasti evankelioiva sekä islamia haastava ja sen oppeja paljastava ohjelmisto on alusta saakka herättänyt suurta keskustelua ja kiinnostusta sekä arabimaiden kansalaisten keskuudessa että sekulaarimediassa. Yli sata tuhatta katsojaa on vahvistanut tulleensa uskoon Al Hayatin ohjelmien kautta.

 

Al Hayatilla lähetetään noin 60 eri tv-sarjaa, joista puolet on Avainmedian tuotantoa ja loput muiden ulkomaisten toimijoiden tuottamia. Monesta Al Hayatin esiintyjästä on tullut arabimaailmassa tunnettuja tv-kasvoja. Heidän viikoittaisilla ohjelmillaan on parhaimmillaan miljoonia katsojia. Al Hayatilla näkyy lisäksi maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin kaksi tunnin pituista suoraa lähetystä ja muina päivinä tunnin pituinen suora lähetys. Facebookissa Al Hayatilla on joka viikko 10 suoraa lähetystä.

Maailmanlaajuinen tuottaja- ja jälkihoitoverkosto

Eri puolilla maailmaa sijaitsevat arabiankieliset jälkihoitotiimiläiset, vapaaehtoiset arabiseurakunnissa, 24-tuntinen puhelinpäivystys ja sosiaalisen median tehokas käyttö auttavat kiinnostuneiden ja uskoon tulleiden opetuslapseuttamisessa ja paikallisuskovien yhteyteen saattamisessa. Nykyisen palautetulvan vuoksi jälkihoitotyö on suuri haaste, jossa Avainmedian arabiosaston yli 30 toimintavuoden aikana rakentama maailmanlaajuinen yhteistyöverkosto on korvaamaton apu. Päätarkoitus on auttaa ja vahvistaa arabi- ja muslimimaiden kristittyä vähemmistöä seurakuntatyössä sekä edesauttaa mediatyön voimin uusien seurakuntien syntymisessä, erityisesti muslimitaustaisille.

Haluatko auttaa työtämme?