Kaikki Ranskan parlamentinn jäsenet saavat kirjan Koraanin Miekka-jakeesta.

Miekka-kirja oikeaan aikaan

Jaa somessa

Avainmedian Al Hayat lahjoittaa kaikille Ranskan parlamentin jäsenille kirjan Koraanin Miekka-jakeesta.

Juuri samaan aikaan, kun Ranskan traagiset puukotukset sattuivat tänä syksynä, ilmestyi painosta ranskankielinen versio The Sword Verse -kirjasta. Englanninkielisenä kirja ilmestyi 2015. Kirjassa käsitellään Koraanin kuuluisaa ns. Miekkajaetta (Suura 9:5), joka kehottaa tappamaan kaikki vääräuskoiset eli ei-muslimit. Profeetta Muhammadin kerrotaan saaneen jakeen rauhanomaisimpien jakeiden jälkeen, joten islamin oppineiden mukaan se näin ollen kumoaa aikaisemmat rauhan jakeet Koraanissa.

Kirjassa pohditaan, miten Miekkajae vaikuttaa nykypolitiikkaan sekä islamiin ja onko islam rauhan uskonto, joksi sitä usein kutsutaan valtamediassa. Kun Isisin kaltaisen ääri-islamin edustajat noudattavat Miekkajaetta, ovatko he radikaaleja vai oikeaoppisia muslimeja?

Kirja perustuu sen tekijän, islamin tutkijan Malek Meselmanin, laajaan tutkimustyöhön.

Meselmani on Al Hayatin kirjallisuustiimin jäsen.

Ranskankielistä Ô Allah! As-tu une arme cachée? -kirjaa markkinoidaan ranskankielisillä alueilla ja se on saatavissa Amazonin kautta. Englanninkielistä The Sword Verse -kirjaa voi tilata Avainmedialta, puh. 040 7520 510, info@avainmedia.org (hinta 5 euroa + lähetyskulut). Molemmat kieliversiot ovat Al Hayatin kustantamia.

Tue kohdetta – lahjoita