Marko Selkomaa lopettaa Avainmedian toiminnanjohtajana kesäkuussa 

Avainmedia Lähetysjärjestö ry:n hallitus ja toiminnanjohtaja Marko Selkomaa ovat yhdessä laatineet sopimuksen työsuhteen päättämisestä. Työsuhde päättyy 9.6.2023. Selkomaa on toiminut Avainmediassa aluksi apulaistoiminnanjohtajana 1.1.2020 alkaen ja toiminnanjohtajana 1.6.2021 alkaen. 

– Medialähetystyöllä on valtavat mahdollisuudet viestintäteknologian jatkuvasti kehittyessä. On ollut etuoikeus palvella kolme ja puoli vuotta Avainmedia Lähetysjärjestöä. Olemme päätyneet yhteiseen sopimukseen, että tämänhetkiselle Avainmedian työlle ja kehitykselle erilainen johtajuustyyli on tarpeellinen, sanoo Marko Selkomaa. 

Avainmedia Lähetysjärjestön hallituksen puheenjohtaja Mikko Jokisaari toteaa:  

– Marko Selkomaan aikana Avainmedia kehitti yhdessä hallituksen ja henkilökunnan kanssa yhdistykselle uuden strategian, jonka myönteiset vaikutukset heijastuvat vielä pitkälle tulevaisuuteen. Lisäksi viime vuosi oli erityisen hyvä koko talon kehittymisen ja talouden kannalta. Hieman haikeana toivon Markolle menestystä ja hyvää jatkoa uusissa tehtävissä.

Avainmedian toiminnanjohtajan sijaisena toimii toistaiseksi yhdistyksen viestintäpäällikkö Eero Antturi, joka on palvellut yhdistystä 9 vuotta. 

Avainmedia Lähetysjärjestö on helluntaiherätyksen medialähetysjärjestö, joka on toiminut vuodesta 1955. Avainmedian arabiankielinen Al Hayat -tv-kanava viettää nyt 20-vuotisjuhlavuottaan ja on esillä mm. juhannuskonferenssissa Keuruulla 22.-25.6.2023.